kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
18 Mart 2009, Çarşamba
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Takımına küsen üç gün İddaa'ya girmiyor

Timur SIRT
17.03.2009
Elektronik şans oyunları platformu Bilyoner.com'un Genel Müdürü Sait Kayahan takımı maçı kaybeden oyuncuların üç gün İddaa oynamadığını söyledi..
900 bin üyeye sahip elektronik şans oyunları platformu Bilyoner.com'un hedefi özelleştirmeden sonra Milli Piyango'nun internet şubelerinden biri olmak. At yarışı, İddaa ve Sportoto'nun uzmanlık gerektirdiğini ve bu nedenle hızlı büyüme yaşanmadığını ifade eden bilyoner.com Genel Müdürü Sait Kayahan "İddaa yoğun ilgi görüyor. Ancak bu oyun Milli Piyango kadar basit değil. Oynayanların zaman ayırması ve oyunu bilmesi gerekiyor. İddaa oynayanlar genelde duygusal davranıyor, kendi takımının yenilgisine oynayan çok az kişi var. Takımı kaybedince küsenler 3 gün İddaa oynamıyor" diye konuştu.

Kayahan üyelerin takımlarının başarı durumlarına göre oyun oynamayı artırdıklarını söylüyor. Üyelerin yüzde 80'e yakınını Fenerbahçe ve Galatasaray taraftarının oluşturduğu Bilyoner. com'da Beşiktaşlı üyelerin oranı yüzde 15 civarında. Geri kalanını Trabzonspor ve diğerleri oluşturuyor.

İHALE ÖNEMLİ
Futbol sezonunun Bilyoner.com'a olan ilgiyi doğrudan etkilediğini belirten Kayahan yakın zamanda Basketbol Ligi'ni kapsamları içine almaya başladıklarını ifade etti. Kayahan, "Yaz aylarında ilgiyi artırmak için motor sporları, Formula 1, voleybol, tenis, bilardo gibi farklı etkinlikleri de kapsam altına almayı planlıyoruz. Futbolda yeni oyunların da geniş bir kitle tarafından oynanmasını sağlayacağız.

Toplam gol sayısı, sarı kart, kırmızı kart, ilk/son gol zamanı, gibi yenilikler mevcut" dedi. Milli Piyango'da özelleştirme sonrası ihaleyi kazanan grup ile geniş müşteri tabanıyla güvenli ortamda birlikte yol almaya hazır olduklarını kaydeden Bilyoner.com'un Genel Müdürü Sait Kayahan, "Bizim için en önemli konu abonelerimizin güveni" diye konuştu.