kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
17 Mart 2009, Salı
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Haber turu

17.03.2009
Kılıçdaroğlu şarkısı icralık olacak
CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu'na seçim kampanyasında kullandığı şarkıları hazırlayan Mehmet Hasangil, ücretini alamayınca İstanbul CHP İl Başkanlığı'na ihtarname çekti. Eski CHP İl Başkanı Gürsel Tekin, "Elimizde böyle bir sözleşme yok" dedi. 85 bin TL'lik istemde bulunan Hasangil ise CHP ile "Ülkem marşı" ile "Selam sana İstanbul" dizeleri ile başlayan şarkılar için anlaştıklarını iddia etti.

Baykal, 22 Mart'a İzmir'i de ekledi

CHP Genel Başkanı Deniz Baykal'ın bir süre önce açıklanan İstanbul programının tarihi olan 22 Mart'ta İzmir'de olacağı açıklandı. Program CHP'nin internet sitesinden duyuruldu. CHP İstanbul İl Başkanı Gürsel Tekin ise İstanbul Valisi Muammer Güler'in 22 Mart'ta "AK Parti ile CHP'nin aynı gün, aynı meydanda miting yapmasıfiilen mümkün değil. Güvenlik açısından sakıncalı" açıklaması üzerine, basın toplantısı düzenledi. CHP'nin, Zeytinburnu için AK Parti'den önce başvuru yaptığını belirten Tekin, "Gerekirse kura çekilsin. Olmazsa, Sultanahmet ya da Çağlayan'da yaparız. 22 Mart'ta miting yapmaya kararlıyız" dedi.

Arınç: Öyle hötlerle mötlerle korkmayız

Kars'a gelen AK Parti Manisa milletvekili ve eski TBMM Başkanı Bülent Arınç, Türkiye'de AK Parti'nin alternatifi olmadığını ileri sürerek, "Birileri demokrasiden ümidini kesmiş de postal sesine hasret kalmış olabilir. Biz öyle hötlerle mötlerle değil, neler gördük neler" dedi. AK Parti'nin oyunun yüzde 52'nin altına inmesinin başarı olmayacağını söyleyen Arınç, "Sen kendine bak kardeşim" dediği CHP Genel Başkanı Deniz Baykal için de "AK Parti bir puan düşse sevinecek garibim. Zil takıp oynayacak" diye konuştu. Murat TAŞDEMİRCİ /KARS/SABAH