kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
17 Mart 2009, Salı
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Gökçek:Hayatımı CHP ile mücadeleye adadım

AA
Giriş Saati : 17.03.2009 12:27
Güncelleme : 17.03.2009 20:19
Yeni Haber
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı ve AK Parti'nin adayı Melih Gökçek, ''Hayatımı CHP ile mücadeleye adadım. Ömrüm yettiği sürece mücadeleye devam edeceğim'' dedi. ..
Gökçek, Ankara'nın Bala ilçesinde, AK Parti Ankara Milletvekili Faruk Koca ve AK Parti Bala Belediye Başkan adayı Neşet Altıntop'la birlikte miting düzenledi.

Seçim otobüsünden halka seslenen Gökçek, ''5 yıllık dönemde Bala'ya yaptığımız hizmetler ortada. Bala'ya istihdam amaçlı arıcılık kursunu en kısa sürede açacağız. Bala'ya doğal gazı getireceğiz, BELMEK kurslarını açacağız'' diye konuştu.

Kalabalıktan bir kişinin, ''Biz orman köylüsüyüz. Büyükşehir'in neresindeyiz? Bugüne kadar yollarımız neden yapılmadı? Suyumuz neden yok? Bugün mü geldi aklınıza?'' sözü üzerine Gökçek, ''Hangi köyler bunlar bana bir söyleyin en kısada sürede tamamlayalım'' yanıtını verdi.
Konuşmasında CHP'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Karayalçın'ı ve CHP'yi eleştiren Gökçek, şöyle konuştu:

''Karayalçın, 'bundan önceki seçimlerde oylar bölündü, aradan Gökçek çıktı' diyor. 'Biz bu sefer Gökçek'i parçalayacağız, aradan çıkacağız' diyor, MHP adayı Mansur Yavaş da Büyükşehir'de oyları bölmek için kullanılıyor. Yok öyle 'böl, parçala, yut.' Kimse yutmayacak.
Karayalçın'a sorun, internette bantları dolaşıyor, Diyarbakır'da bölücülerle neden beraber oldun? Apo resimleri, PKK bayrakları altında neden alkış tuttun, sorun. Hayatımı CHP ile mücadeleye adadım. Ömrüm yettiği sürece mücadeleye devam edeceğim.''