kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
13 Mart 2009, Cuma
Sabah
 
Haberler Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Çizerler
Sabah Günaydın Cuma Cumartesi Pazar Buzz
 
24 Saat
24 Saat
Sevilay YÜKSELİR
SEVİLAY yazıyor

Savcı Zekeriya Öz: Aramızda soğukluk yok!

Asistanım, "Sevilay Hanım. Savcı Zekeriya Öz aradı. Cep telefonunuzu istiyor" deyince, "Eyvah" dedim kendi kendime! O an birlikte olduğum gazeteci arkadaşım Sonat Bahar'a dönüp, "Bundan böyle benimle dikkatli konuş telefonda çünkü artık ben de dinlenebilirim..."
Tabii bu bölüm işin şakası. Öz'ün beni asıl arama nedeni,
"Ergenekon savcıları gergin" başlıklı bir önceki yazım. Savcılarla ilgili duyumlarımı aktardığım yazıma alınmış Zekeriya Öz. "Yazınızda özellikle takıldığım bölüm Başsavcımız Aykut Cengiz Engin ile aramızda bir soğukluk olduğu iddiası. Kendisiyle hiçbir sıkıntımız olmadı. Olmadığı gibi tam tersine çok özel destek aldık. Davayla ilgili daha rahat çalışabilmem için elinden gelen tüm imkânları seferber etti. Başsavcı Vekili'nin odasını tahsis etti bana. O çok tecrübeli bir hukukçu ve biz onun engin fikirlerinden faydalanıyoruz mümkün olduğunca. Nereden çıkardınız bunu merak ettim doğrusu?" dedi. Savcı Öz'ün bu itirazını aynen yayınlayacağıma dair söz verdim.
(Hani sıkıysa yayınlama Sevilay!)
Efendim, Ergenekon savcıları arasında bir soğukluk, gerginlik, husumet, küskünlük, kırgınlık, alınganlık, dargınlık, çekememezlik ve buna benzer durumlar yok!
Duyurulur...


Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubuna aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.
Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.

Ayrıntılar için lütfen tıklayın