kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
11 Mart 2009, Çarşamba
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Gökçek: Sayfiye Kent Projesi'ni Kalecik'te yapacağız

Giriş Saati : 11.03.2009 18:19
Yeni Haber
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı ve AKP'nin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Melih Gökçek, "Sayfiye Kent Projesi"ni Kalecik'te gerçekleştireceklerini söyledi.

Gökçek, partisince Kalecik'te düzenlenen toplantılarda yaptığı konuşmada, sözkonusu projenin yapılacağı yeri ilk kez burada açıkladığını belirterek, "Sayfiye Kent Projesi" ile Kalecik'in cazibe merkezi haline geleceğini söyledi.

Söz konusu projenin yapılacağı yeri açıklamakta tereddüt ettiğini, projenin gerçekleştirileceği yerin açıklanması konusunda yoğun baskı olduğu için açıklamak durumunda kaldığını anlatan Gökçek, şunları söyledi:

"Mega projelerimizin altısı açılandı. Ancak açıklamadığım yedinci mega projemi şimdi açıklayacağım. O da, çok önemli bir bölgeyi, Ankaralılara ucuz sayfiye alanı haline getirmektedir. Bu projenin yeri, arsa spekülasyonunu engellemek için açıklanmamıştı.

İlk kez açıklıyorum. Proje Kalecik'te yapılacak Kalecik'in kaderini ciddi oranda değiştirecek bir olay. Bu bölge direkt olarak, Kızılırmak'ın sağında ve solundaki dağlık bölgedir."

Söz konusu bölgeyi direk sayfiye alanı haline getirip, buralarda güzel evlerin yapılacağını ve Ankaralıların kullanım alanına açılacağını bildiren Gökçek, bu projenin hayata geçirilmesiyle, bir türlü gelişemeyen Kalecik'in ekonomisinde ciddi bir canlanma olacağını söyledi. Gökçek, bölgenin bu projeyle ciddi değer kazanacağını belirtti.

(ANKA)