kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
6 Mart 2009, Cuma
Sabah
 
Haberler Spor Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Magazin Sağlık Televizyon Yazarlar Kültür Sanat
 
24 Saat
24 Saat

Yarışmada hile yapan yarışmacıyı yakaladım!

05.03.2009
Ahmet Çakar, Medyatik'te açıkladı: Ben 'Zor Karar'da teknik bir donanımla hile yapan yarışmacı yakaladım..
Yüksel Aytuğ'un hazırlayıp sunduğu 'Medyatik'in bu haftaki konukları Ahmet Çakar, Müge Anlı, Nefise Karatay ve Tuğba Özay'dı. Programda Aytuğ'un sorularını yanıtlayan konuklardan Ahmet Çakar ilginç açıklamalarda bulundu:

TUĞBA ÖZAY FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

NEFİSE KARATAY FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

AHMET ÇAKAR FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

Artık yaşlandım
"20'li yaşlarımdan beri adrenalin bağımlısıyım, 25 yıl kelle koltukta yaşamış, hakemlik yapmış bir insanım. Ruh sağlığımın mükemmel olma şansı yok."

Çok şüphelendim
atv'de 'Zor Karar' adlı yarışmayı sunan Çakar, çekimler sırasında başından geçen ilginç bir olayı da anlattı: "Bir yarışmacıdan fena halde şüphelendim. Sanırım üzerinde teknik bir donanım vardı. Soruları sürekli tekrarlatıp, zaman kazanıyordu. Sanki dışarıdan bir yerden bir cihaz yardımıyla yardım alıyordu. Araştırma yaptık ve tahminimiz doğru çıktı. Bu bölümün çekimini iptal ettik tabii..."

Beynine baktım
Çakar ayrıca, Kastamonu'da doktorluk yaptığı dönemde, bir arkadaşının hayatını kaybettiğini ve adli tabip izinli olduğu için otopsiyi kendisinin yapmak zorunda kaldığını anlattı ve "Arkadaşımın kafatasını kesip beynine baktım..." diye konuştu.

Macun tüpten çıktı!
İbrahim Tatlıses-Yıldız Tilbe polemiğine ilişkin olarak da Çakar şunları söyledi: "Son derece üzücü bir olay. Konuşulanlar hiç hoş değil. Ama macun tüpten çıktı bir kere. Ben İbrahim'i tanırım, hain değildir, telafi eder."
Haberin fotoğrafları