kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
6 Mart 2009, Cuma
Sabah
 
Haberler Spor Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Magazin Sağlık Televizyon Yazarlar Kültür Sanat
 
24 Saat
24 Saat
Sinemis Candemir, Yunus Günce ve Hülya Karakaş (ayaktakiler), Oya İnci, Suna Keskin ve Metin Serezli oyun provalarında çok eğlendiler.

Bu oyunda herkes tuttuğunu öpüyor!

İLKER GEZİCİ
05.03.2009
Tarkan'ın 'Hüp' şarkısının klibinde Tarkan ile öpüşerek şöhret olan Sinemis Candemir tiyatroda da Yunus Günce ile bol bol öpüşecek! ..
Ünlü Alman yazarlar Sandberg ve Firger'in kaleminden çıkan, Nedim Saban'ın Türkçe'ye uyarlayarak sahneye koyduğu 'Bu da Benim Ailem' isimli komedi oyununun basın galası önceki gün Profilo Alışveriş Merkezi'nde yapıldı. Metin Serezli, Suna Keskin, Oya İnci, Hülya Karakaş, Yunus Günce ve Sinemis Candemir'in rol aldığı oyunda, Günce ile Candemir'in yakınlaştığı sahneler dikkat çekti. Tarkan'ın 'Hüp' şarkısının klibindeki öpüşme sahnesi ile meşhur olan Sinemis Candemir, "Oyunumuzda iki gencin aşkı var ama sahnede ne hissedilir bilinmez... Öpüşülüp öpüşülmeyeceği belli değil. O an onu hissedersek olabilir. Öpüşürse de Sinemis'le Yunus değil 'Tuğrul'la 'Aybüke' karakterleri öpüşecek. Bu oyunda zaten herkes tuttuğunu öpüyor. Öpüşülürse ikimiz açısından da sorun olmaz" dedi. Yunus Günce ise öpüşme sahneleri için şunları söyledi: "Ben fırsat buldukça, hatta 12 yaşımdan beri öpüşüyorum. Sinemis'in nefesi mis gibi..."

Dans da ediyor
Oyunda, Suna Keskin'in eşi olarak yer alacak Metin Serezli ise rolüyle alakalı olarak, "Ne biçim bir karım var. Banyonu bile mutfakta yapmak zorundasın ama akşam eve yarım saat geç gelince aç kalırsın.... Baştan aşağı espri dolu" dedi. Oyunda dans da eden Metin Serezli, eşi Nevra Serezli'nin Cihan Ünal'la birlikte oynadığı 'Altı Haftada Altı Dans Dersi' oyununda dans etmesinin kendisini de heyecanlandırdığını belirtti ve şunları söyledi: "Hayranım onların dansına. Çok özenli ve profesyonel çalıştılar." Oyun 11 Mart'ta 'perde' diyecek.
Haberin fotoğrafları