kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
6 Mart 2009, Cuma
Sabah
 
Haberler Spor Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Magazin Sağlık Televizyon Yazarlar Kültür Sanat
 
24 Saat
24 Saat

Cameron bu kez gerçekten gelin olabilir

05.03.2009
Daha önce rol icabı defalarca gelinlik giyen Cameron Diaz, bu kez gerçekten gelin olabilir! İngiliz model Paul Sculfor ile ilişkisi giderek ciddi bir hal alan Diaz'ın bu yıl evleneceği söyleniyor..
Aşk hayatında hep çok şanslı bir isim olan Cameron Diaz, bir süredir Paul Sculfor'la yaşadığı ilişkiyle dikkat çekiyor. Bir dönem adı ünlü aktris Jennifer Aniston'la anılan İngiliz modelle bir yıla yakın süredir mutlu bir beraberlik yaşayan Diaz, sevgilisiyle birlikte olabilmek için İngiltere ve Amerika arasında mekik dokuyor.

CAMERON DIAZ FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

Ev arıyorlar
Geçtiğimiz haftalarda Sculfor'la beraber Londra'da bir otelde konaklayan Diaz'ın yakışıklı modelin anne ve babasıyla tanıştığı söyleniyor. Diaz'a yakın kaynaklar, güzel yıldızın bu yaz evleneceğini belirtiyor. İngiltere'de yaşamak için ev aradıkları iddia edilen çift, şimdilik söylentilerle ilgili bir yorum yapmıyor. Sculfor'dan önce dört yıl Justin Timberlake'le birlikte olan Diaz'ın bu kez sevgilisini kaybetmemek için ilişkisini her şeyden önde tuttuğu konuşuluyor. Daha önce bir dergiye Paul Sculfor'la ilgili bir röportaj veren güzel yıldızın, "Eğer biriyle evlenirsem bu kesinlikle Paul olur. O hayatımda tanıdığım en olgun erkek" dediği biliniyor.

Cameron daha önce filmlerinde defalarca gelin oldu
Ünlü aktris Cameron Diaz, gerçek hayatında olmasa da, daha önce çektiği filmlerde rolü gereği pek çok kez gelin oldu. Dört filminde de gelinlik giyen güzel aktris, "Rol gereği gelinlik giymenin hiçbir anlamı yok. Kendi düğünümde gelin olmanın hayallerini kuruyorum" dedi.
Haberin fotoğrafları