kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
5 Mart 2009, Perşembe
Sabah
 
Haberler Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Çizerler
Sabah Günaydın Cuma Cumartesi Pazar Buzz
 
24 Saat
24 Saat
Günaydın  
YÜKSEL AYTUĞ

Okul panosuna asılmak

Hani geçen pazar "Açıktan kopya veriyorum" başlığıyla kaleme aldığım yazıda, ilköğretim öğrencilerine, Medya Okur Yazarlığı dersi ödevi için yardımcı olmuştum ya, meğer çok makbule geçmiş. Şair Baki İlköğretim Okulu öğrencileri, gönderdikleri elektronik postalarla teşekkür ettiler. İşte içlerinden 7-C sınıfı öğrencisi Bennu Öztürk'ün mesajı:
"Efendim, pazar günkü köşe yazınızı okudum. Hatta sınıfımızda yazınızın bir örneğini getirdiler ve sınıfça tekrar okuduk. Okulumuzun adından bahsetmemişsiniz ama attığımız maillerin tam karşılığı olduğu için bize yazıldığını hemen anladık. Gerçekten size ne kadar minnettar olduğumuzu anlatamayız. Pazar günkü yazınızın bir örneğini de okul panomuza astık. Hakikatten bize çok yardımcı oldunuz, size çok teşekkür ederiz efendim... Saygılarımla..."
Nereden, nereye?.. 70'li yıllarda Bakırköy Halil Bedii Yönetken İlkokulu'ndayken yazdığım yazıların, yaptığım resimlerin beğenilip, okul panosuna asılması için nasıl da dua ederdim. Panoda bir resmim yer almaya görsün, o an dünyanın en mutlu kişisi olurdum. 40 yıl sonra bir ilkokulun panosunda yine bir yazım asılı duruyor. Ne mutlu bana... Sevgili Leman öğretmenime şükranlarımla...


Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubuna aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.
Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.

Ayrıntılar için lütfen tıklayın