kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
2 Mart 2009, Pazartesi
Sabah
 
Haberler Spor Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Magazin Sağlık Televizyon Yazarlar Kültür Sanat
 
24 Saat
24 Saat

Mahsun gibi hayalimdeki sinema filmini yöneteceğim!

01.03.2009
* Yeni albümünüz ne zaman çıkacak?
H.P.:
Nisan sonu gibi çıkartmayı düşünüyorum. Beş şarkım hazır. En son 2006'da albüm yapmıştım. Normalde ben iki senede bir albüm yaparım ama bu kez biraz gecikti. İnce eleyip, sık dokuyoruz. Nazan Öncel'den şarkı aldım. Sezen Aksu'dan beste alma durumum var.

* Krizde albüm yapmak riskli değil mi? Ne kadar geri dönebilir sizce?
H.P.:
Albümün geri dönüp dönmemesi önemli değil. Bu ülkede en son milyon tirajına ulaşan albüm; benim 'Karam' adlı albümüm oldu. Benim işim bu! Ne kadar satar, ne kadar satmaz önemli değil. Hayranlarıma, sevenlerime bir şey vermem önemli. Hiçbir zaman paranın peşinde olmadım. İşlerimi yaptım, başarılı oldum, sonra para beni buldu.

DUYGUSAL BİR HİKAYE
* Albüm dışında yapmayı planladığınız şeyler var mı?
H.P.:
Bir TV şovu projesi var. Hayalimde de sinema filmi yapmak var. Öyküyü ben hazırlıyorum ama senarist arkadaşlardan destek alacağız. Yönetmenliğini de yapabilirim. Uzun yıllardan beri klip çekiyorum zaten...

* Klip çekmek kadar kolay mı uzun metraj sinema filmi çekmek?
H.P.:
Mahsun da (Kırmızıgül) yaptı... Başarılı oldu bence. Sonuçta ben birçok işi bir arada yapan bir adamım. Kendinize güveniyorsanız, bu işe kalkışırsınız. Ben de yeteneğime güveniyorum.

* Nasıl bir film olacak peki?
H.P.:
Duygusal bir hikaye olacak. Türkiye'nin çok ünlü oyuncularını bu filmde göreceğiz. Bana göre sanatsal anlamda da ses getireceğine inanıyorum. Önümüzdeki yıl vizyona sokmayı düşünüyorum.