kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
2 Mart 2009, Pazartesi
Sabah
 
Haberler Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Çizerler
Sabah Günaydın Cuma Cumartesi Pazar Buzz
 
24 Saat
24 Saat
Günaydın  
AYŞE ÖZYILMAZEL

'Kadınları anlıyorum' diyen silme geri zekalıdır!

Ooooo, röportajı okudunuz mu? Reha Muhtar gerçekten çok zeki bir adam çok! Dün, yurdumun röportaj kraliçesi Ayşe Arman'a verdiği röportajı okudukça inanamadım, kendisini ayakta alkışladım. Öyle gaza geldim ki fotokopiletip sevabına çevremdeki bütün erkeklere dağıtasım, ders olarak okutasım geldi. Vay be! Bir erkek, kadınları bu kadar bilsin, bu kadar tanısın, bu kadar anlasın! Olacak şey değil! Bakın neler diyor Muhtar: "Hayatıma girmiş bütün kadınlar benim için önem taşır. Bir erkek hayatına giren kadınlarla büyür. Hayatına iyi kadın girmiş erkek, medeni olur. Çürüklerle dolaşandan hayır gelmez. Bir adamın kalitesi, geçmiş hayatındaki kadının kalitesinden belli olur."

DİKKAT KESİL ERKEK OKUR
Oooh be! Hız kesmeden Reha Muhtar'ın açıklamalarına devam. Dikkat kesil sevgili erkek okur... Ayşe en tuzak soruyu soruyor "Kadınları anlayabilir misiniz?" Hah! Diyorum şimdi yakayı ele verecek, tepe taklak gidecek Reha Muhtar. Eh erkek milletinin egosu yüksektir ya her şeyi bilirler ya... Ama cevaba gelin: "Bu soruya 'Evet' diyen silme geri zekalıdır! Kadınlar bize göre çok daha sofistike. Acı ama gerçek; 40'ından önce hiçbir erkek işe yaramıyor." Hay ağzını ballar yesin Muhtar'ın. Biz de aynen onu demiyor muyduk? Tabii küçük bir sorunumuz var, bu devirde maalesef 40'ı deviren erkekler de pek işe yaramıyor. Ha istisnalar kaideyi bozar mı? Bozmaz elbet. Fakat gelin görün ki; en azından bizim buralardaki erkekler karın ağrısı ve saç baş yoldurmaktan başka bir işe yaramıyor. Yarayan başımızın tacı olsun.

YALAN SÖYLEME
Devam... Ayşe soruyor "Aşk acısı çektiniz mi?" İşte bu soruya gelmiş geçmiş verilen en iyi cevap: "Aşk acısı çekmemiş adama ben adam demem. Gitsin morgun kapısında bekçilik yapsın." Valla bu durumda morg kapılarında bekçi enflasyonu yaşanır ki o an inanamazsınız, Sayın Muhtar. Hani bizimkiler sözüm ona acı çekmezler, hep önlerindeki maçlara bakarlar ya, ondan şey ettim. Bakın beyler, başka neler diyor Reha Muhtar: "Kadına yalan söylemeyeceksin, gururunu kırmayacaksın, arkadaşları ve başka erkekler önünde rezil etmeyeceksin, önemli ve özel olduğunu hissettireceksin. Bunun dışında kadınlar erkeklerden salakça dürüstlükler ve itiraflar beklemiyor."

HIRT OLMAMAK İÇİN

Yaaa günaydın Türkiye! Tabii beklemiyoruz... Allah aşkına bir gram saygı, bir tutam kıymet bilme, ucundan azıcık değerli hissettirme yeter de artar bile. Ha bir bomba da şu çok güldüm çoook: "Seks konusunda kompleksli olmayan erkek yok ki. Öyle ya da böyle bir sürü şeye takarız biz erkekler. Kafası çalışanlar, kadınlar tarafından yetiştirildiklerini bilirler. Ötekiler için yapacak bir şey yok, hırt olarak gelir, hırt olarak giderler." Canı çeken röportajın devamını internetten bulup okuyabilir. Benim yazıyı toparlarken çiziktireceğim bellidir. Hırt olmamak, odun gelip odun gitmemek için biraz kadının içini görebilmeye çalışmalıdır erkek... Kadını okumayı azıcık da olsa başaran bir erkek dünyanın en keyifli, en mutlu adamı olacaktır. Erkek perdeyi kaldırabilirse bir bakar kadında keşifler bitmez, kadından öğrenilecekler hiç bitmez. Tabii anlayana, anlamak isteyene, yürekli olana, sevmeye ve sevilmeye hazır olana. Gerçi bugünlerde erkeklerin ne derin mutlulukların peşinde koşmaya, uğraşmaya ne de dibine kadar sevmeye hali ve cesareti yok ya... Neyse... Not: bu arada Reha Muhtar sahalara geri dönüyor. Bugünden itibaren hafta içi her gece 23:00'te CNN Türk'te 'Reha Muhtar'la Çok Farklı'da izleyebilirsiniz.


Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubuna aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.
Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.

Ayrıntılar için lütfen tıklayın