kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
1 Mart 2009, Pazar
Sabah
 
Haberler Spor Günaydın Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Günaydın Cuma Cumartesi Pazar Emlak Buzz
 
24 Saat
24 Saat

Dolandırılan yolcular anlatıyor

27.02.2009
Mine Demir
50 TL verdim üstü gelmedi

"Anadoluhisarı'ndaki bir taksi durağından Üsküdar'a gitmek için taksiye bindim. Şoför taksi durağında çalışan bir arkadaşlarının şehit olduğunu, dul eşine para topladıklarını söyledi. Üsküdar'a geldiğimizde 15 TL tutan para için 50 TL para uzattım. Şoför üstünü versin diye bekledim ancak vermedi. Şoför bey benden önce karar vermiş demek benim gönlümden ne kopacağına! Benim de duygusal bir günümdü. Daha sonra bir yakınımdan 'şehit olma' hikâyesinin yalan olduğunu öğrendim.

Güney Erbil
Acıklı şeyler anlattı
"Taksici yolculuk esnasında çok zor durumda olduğunu yoksa bu işi yapmayacağını, akşam işten gelip 19.00'da taksiye çıktığını ve günlerce uyumadığını söyledi. 'Mecburum bunu yapmaya,' dedi, acıklı şeyler anlattı, bizden yardım istedi. 100 TL param vardı verdim, plakasını almıştım ama bulamıyorum. Bu tip olaylara bir müdahalede bulunabiliyorsanız, lütfen yardım edin... Giden para önemli değil ama benden başka kimsenin de kandırılmasını istemiyorum."

Olcay Aydınlı
Çocuğuna acıdım

"Geçen pazartesi günü bir taksiye binip yolculuk yaptık. Bu taksici, çocuğunun ameliyatı ile ilgili bulması gereken paradan bahsetti, yardım istedi. Kendi çocuğumu düşündüm, yardım ettim. Ama verdiği numara ile 'Bana ulaşın ağabey paranızı geri vereceğim,' dedi. Merak edip aradık ama başkasının numarası çıktı. Yani dolandırıldığımıza inanıyorum. Bu konu ile ilgili şikâyetim var. Bu taksicilik olamaz."