kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
1 Mart 2009, Pazar
Sabah
 
Haberler Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Çizerler
Sabah Günaydın Cuma Cumartesi Pazar Buzz
 
24 Saat
24 Saat
HINCAL ULUÇ
Hıncal'ın Yeri

Bonnie!..

"1969'DA başladım" dedi Bonnie Tyler.. Müziğe hem de o yıllarda, İngiltere'de başlamak ne büyük talihsizlik.. Bir başka İngiliz gurubu dünyayı kasıp kavuruyor.. The Beatles tabii..
Bu yüzden ilk plağını 1976'da yapabilmiş.. Ama sonra Dünya Rekorları Kitabına girmiş.. Pop Listesine 1 numaradan giren ilk İngiliz şarkıcı olarak.. 40 yıldır, dünyayı dolaşıyor.. Pop söylüyor, rock, blues, country söylüyor.. Seyirciyi avcunun içine alıyor, bir yandan çok sevimli anekdotlarla hayatını anlatırken..
Beni de anılarıma çekiyor.. Ben de 40 yıl, tam kırk yıl önce girdim bu işlere.. Ankara'da, Cüneyt Ağbi'nin ofisinde, Delta Ajans'taki odama giren üç genç adam sayesinde.. Modern Folk Üçlüsü'nün meneceri oldum.. Tabii, böyle bir menecerleri olunca, Modern Folk 7 yıl değil, 7 ay bile beklemedi, plak yapmak için.. Bir hafta sonra İstanbul'daydık. Bir ay sonra Ali Paşa Ağıtı/Deriko pikaplarda dönüyordu. 3 ay sonra da Modern Folk Üçlüsü listelerin en tepesindeydi.
Ahmet, Doğan ve Selami 40 yıldır bir aradalar.. 40 yıldır çalıp söylüyorlar..
Bonnie gibi..
İş Sanat'ı tıklm tıklım dolduranlar Bonnie ile birlikte "O benim dünyam" diye haykırmaya başlayınca kendime geldim.. Mehmet Teoman'ın o güzel sözlerinin orijinal şarkısını söylüyordu.. Holding out for a Hero!..
Müthiş konserin en müthiş şarkısı "Total eclipse of the Heart/Kalbin Tam Tutulması'ydı..
Bonnie 40 yıl sonra, kalbimizi tuttu, gitti!..


Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubuna aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.
Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.

Ayrıntılar için lütfen tıklayın