kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
26 Şubat 2009, Perşembe
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Deniz Akkaya "Sadece Arkadaşız" ile Gaziantep'te

Giriş Saati : 26.02.2009 16:44
Güncelleme : 26.02.2009 22:53
Yeni Haber
Gaziantep kültür ve sanatında önemli katkılar sağlayan HCR Organizasyon, Deniz Akkaya'nın başrolünü oynadığı "Sadece Arkadaşız" adlı oyunu Gaziantep'e getiriyor.

Kültürel alandaki zenginliği yanında sosyal hayatıyla da dikkatleri çeken Gaziantep'te önemli bir tiyatro izleyici kitlesi olduğunu belirten HCR Organizasyon Yönetim Kurulu Başkanı Hacer Özil, "Binlerce yıllık kültür birikimiyle dünyanın göz bebeği olan Gaziantep'te tiyatro alanında önemli gelişmeler meydana gelmekte ve hızla bu kültür tabana doğru yayılmaktadır. Son dönemlerde kentimize getirilen oyunların bunda katkısı çok büyüktür.

Ünlü manken Deniz Akkaya' nın tiyatroculuğa başladığı ilk oyunu 'Sadece Arkadaşız' Gaziantepli izleyicileriyle buluşuyor. 17 Mart'ta saat 20.00'de Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Devlet Tiyatrosu'nda sahnelenecek olan oyuna ilgi büyük. Oyun biletleri Büyükşehir Belediyesi Tiyatro Salonu gişelerinde satışa sunulmuştur. Önümüzdeki günlerde de bu tür organizasyonlarla Gaziantepli tiyatro severlere ünlü tiyatro sanatçılarının rol aldığı oyunlar getirmeye devam edeceğiz" dedi.

Deniz Akkaya ve birçok ünlünün rol aldığı Sadece Arkadaşız adlı oyunda yalan konu ediliyor. Tuna (Onur Şenay), Dicle (Deniz Akkaya) ve Nehir (Levent Can), birbirlerini tanımadıkları halde Cihangir'de bir evde mecburiyetten bir araya gelirler. Karısı Dicle'yi yeniden kazanmaya çalışan Ege (Murat Şenol) de üçünün ilişkisine dahil olmaya çalışır ve evlerine girebilmek için de türlü oyunlar oynar. Birlikte yaşamanın getirdiği zorluklar, sorunlar ve uyumsuzluğun içindeki uyumu dile getiren Sadece Arkadaşız, insanların birbirine göstermiş olduğu anlayışı eğlenceli bir şekilde sorguluyor.

(İHA)