kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
26 Şubat 2009, Perşembe
Sabah
 
Haberler Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Çizerler
Sabah Günaydın Cuma Cumartesi Pazar Buzz
 
24 Saat
24 Saat
Günaydın  
AYŞE ÖZYILMAZEL

Jiletini o aldı her şey hakkı

Özür dilemek çok mu zor? Hımm, sanırım bazıları için evet! Eğilmez, bükülmez, geri adım atmazlar. Özür, vicdandan gelmez mi? Hem, özür dileyebilen insan ne güzel insandır değil mi? Ama bakın İbrahim Tatlıses çocuklar gibi hala ayak eşeliyor. Yıldız Tilbe'ye canlı canlı yaptığı ayıbı kabullenip, özür dilemiyor. Onun yerine haklılığını ispat etmek için çırpınıyor. Neymiş? Biz olayın sahne arkasını bilmiyormuşuz. Sanki çok lazım bilmemiz. Bilsek bütün fikirlerimiz değişecek, iyi ki Yıldız'a "Seni pezevenklerin elinden kurtardım" dedi diyeceğiz. Saçma!

ANLAT İMPARATOR
Efendim, perde arkası da şuymuş; programa çıkmak için Tilbe elbise, beşi bir yerde, ayakkabı hatta hatta jilet bile istemiş. E tamam! İsteyenin bir yüzü... Siz de almasaydınız canım. Hem Yıldız Tilbe'nin bütün televizyon programlarında bu tip isteklerinin olduğunu cümle alem bilir. Bu şok şok şok bir haber değildir. Misal 'Şarkı Söylemek Lazım'da da kıyafetinin renginde iç çamaşırı istemişti. Sanatçıdır ister mi ister! Öyle gönlü olacaksa ve sen de bunu sağlayacaksan şimdi çıkıp anlatmanın ne esprisi var? İyilik yap anlat, programa çıkarmak için isteklerini yerine getir onu da anlat! Anlat imparator anlat. Yeter ki "haksızım" deme! Yeter ki özür dileme. Halbuki özür dilese nasıl da büyüyecek gözümüzde... Tabii nerdeeee...


Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubuna aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.
Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.

Ayrıntılar için lütfen tıklayın