kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
19 Şubat 2009, Perşembe
Sabah
 
Haberler Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Çizerler
Sabah Günaydın Cuma Cumartesi Pazar Buzz
 
24 Saat
24 Saat
Günaydın  
AYŞE ÖZYILMAZEL

Ülkem için feda olsun

Tartışmalar biter mi? Bitmeeez! Kadın sadece aşk için yatağa girmez! İşte karşınızda haftanın tartışmalarından biri... Eski MOSSAD ajanı, şimdinin İsrail Dışişleri Bakanı 50 yaşındaki Tzipi Livni açıklama yapmış. Ne demiş Bakan Hanım? "Duygusal bir ilişki yaşayamazdım, aşık olamazdım... Kuralları belli kısa süreli ilişkiler yaşayabilirdim ancak... İsrail için, MOSSAD için adam öldürmem gerekiyorsa öldürürdüm... Ama ülken için biriyle yat deseler sanıyorum kabul etmezdim..." Hımm neden acaba?

NELER NELER YAPARIM...
Yani ülken için adam öldürebilirsin, bu okey! Ama Dışişleri Bakanı olunca ülken için yatağa girmeyeceğini açıklayıverirsin. Hangi sebeple? Namus? Yersek! Ben de bir kadınım ve dürüstüm. Kimse kadınların sadece 'aşk' için seviştiklerini, erkeklerle yatağa girdiklerini zannetmesin. Şok! Şok! Şok! Bir kadın birçok sebepten dolayı bir erkekle yatabilir. Mesela hırs, mesela intikam, para, güç ya da mecburiyet... Diyelim; 15 yıllık evli bir kadının kocasıyla aşk ateşine engel olamayıp seviştiğine inanmıyorsunuz herhalde... Tamamen mecburen mecburiyetten hareketlerdir onlar. Aşk yoktur, iş vardır. Ama evlisin ya, imzayı atmışsın ya, yasaldır, kafa sallanır, onaylanır. Duyduğum en büyük saçmalıktır... Bana gelince; geçen gün bir erkek kankam sordu: "Sen ülken için biriyle yatar mıydın?" Hiç es vermeden cevap verdim: "Evet! Eğer ülkem için birini öldürebiliyorsam gözüm kapalı biriyle de yatarım. Ben bir kadınım, istersem neler neler yaparım. Yeter ki amacım olsun, ülkeme feda olsun..." Sen ne diyeceksin sevgili okur, merakla bekliyorum.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubuna aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.
Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.

Ayrıntılar için lütfen tıklayın