kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
21 Şubat 2009, Cumartesi
Sabah
 
Haberler Spor Günaydın Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Günaydın Cuma Cumartesi Pazar Emlak Buzz
 
24 Saat
24 Saat

Karşımdaki her kadını sevgimle ikna edebilirim

13.02.2009
- Yazılarınıza daha agresif döndünüz. Öfkelendirmeyi seviyor musunuz?
-
Hayır okunmayı seviyorum. Öfkelenen adam öfkesini çabucak bildiriyor. Beni 100 kişi okuyor 50'si öfkeleniyor, 50'si hoşlanıyor. Öfkelenenlerden 40'ı anında bildiriyor öfkesini. Ama beni okuyan ve hoşlanan 50 kişiden ancak ikisi hoşlandığını söylüyor. Onun için okunma oranımı öfke mektuplarından anlıyorum. Öfke mektupları beni umutlandırır. Demek ki okunmaya devam ediyorum.

-Özhan Canaydın'ı ağır eleştirdiniz. Öfkesinden sizinle ilgili kitap yazıyor. Bu kitaptan haberiniz var mı?
-
Özhan Canaydın'ın bana kırgın olduğunu düşünmüyorum. O, tanıdığım en medeni insanlardan biri. Bu akşam davet edeyim, gelsin burada şarabını yudumlarken görürsünüz. Yazabilir. Ben onun için o yazıları yazdıktan sonra o da benim için bir şeyler yazacaktır. Keşke o kitabı bana gönderse de önsözünü ben yazsam. Samimi söylüyorum. Özhan benim 40 yıllık arkadaşım. Benim bir gazetem var, 40 yıldır yazıyorum, zavallının gazetesi yok, o da biriktirmiş kitapta yazacak. Yazsın ben de ona önsöz yazmazsam Hıncal değilim.

-'Hiç terk etmedim ama terk edildim,' diyorsunuz. Kimler sizi terk etti?
-
İş ve kadın konusunda yalnızım. Yoksa benim kendi hakiki dostlarımın hiçbiri beni terk etmez. Kadınlar bıkıp gidiyorsa ne yapayım yani...

-Sonradan dost olduğunuz vakit sormuyor musunuz kadınlara 'Beni neden terk ettin?' diye?
-
Bu kadar kadın beni terk ettiğine göre demek ki bende bir yanlış var. Ama bakıyorum, kendimde bir yanlış bulamıyorum. Hayatımda hiçbir eski sevgilimden, karım dahil, ilişkimi kesmedim. Hepsi hala dostumdur. Yıllar sonra onlar pişmanlıklarını ifade ediyorlar. Başka erkekleri tanıyınca... Hıncal'ı hak etmek kolay değil. Özellikle kadınlara davranış konusunda benim üstüme erkek olmadığını düşünüyorum. Bak bu kadar iddialı konuşuyorum. Karşımdaki her kadını ikna edebilirim ben sevgiyle. Onun için kimseye herhangi bir şey ispatlamaya ya da ikna etmeye kalkmadım..

-Yazılarınızda isim vermeden bir sevgilinizden bahsedersiniz. Size ihtiyaç duymadığında size en güzel şeyleri söyleyip gitmiş. Son sevgiliniz... Ona âşık mıydınız?
-
Adını vermem. 2002 yılında beni terk eden ama bana hayatımın en güzel altı yılını yaşattı bana. Onunla da çok iyi arkadaşız bugün. Nasıl kızabilirim yani? Biz seninle sevgiliyiz. Sen bana hayatımın en güzel altı yılını yaşatıyorsun, beni terk edip gitmene kızıyorum tabii insanım sonuçta. Sonra bir bakıyorum, ya bu kadın benim hayatıma girmeseydi, hayatımda o güzel altı sene olmayacaktı. Demek ki ben bu kıza evvela altı sene borçluyum. Kızmam ayrı.

-Özlüyor musunuz onu?
-
Benim hayatıma girmiş herkesi özlerim. Hayatım boyunca yasal karımın dışında hiçbir sevgilimin adını kullanmadım. Çünkü söylenmesi kadını yaralar. Ben hayatta en sevdiğim insanın magazin basınında 'Hıncal'ın eskisi' diye geçmesine tahammül edemem. Bizim magazin basınımız böyle yazıyor.

- Kaç kez âşık oldunuz bugüne dek?
-
Aşk benim için birlikte olmak demek değil. Birlikte olmak çok ucuz bir kelime.

- Ece Gürsel sevgiliniz değil miydi?
-
Hiçbir zaman olmadı ki. Ama ben bunu kimseye anlatamadım. Ece de anlatamaz. Ne o, ne ben imasını bile etmedik. Alakası yok.

-Hıncal Uluç bir daha aşk yaşayacak mı?
-
Hayatımda hiç âşık olmak için âşık olmadım. Hayatım boyunca da evde bir kadın olsun diye evlenmeyi düşünmedim. Bir daha âşık olabilirim, yeniden evlenebilirim de. Ben aile adamıyım. Şu eve baktığınız zaman evi ne kadar sevdiğimi hissedersiniz. Sevgilim de olursa ne mutlu bana. Ama olmazsa da olmaz ne yapayım yani. İlla birisi olsun diye kolundan tutup buraya getiremem. Şurada oturup benimle sohbetten zevk alıyorsa, benimle birlikte şu konseri izlemek ona zevk veriyorsa işte aşk dediğin şey bu. Ama bizim erkeğimizin kafasında genelde hemen birinci dakikadan itibaren, ben bunu nasıl yatağa atarım var.

- 60 yaşındaki bir kadın size çekici geliyor mu?
-
O yaşta güzel, hayretler içinde izlediğim kadınlar var. Öyle bir kısıtlama yapmadım. Günümüzde kaç gün sürüyor aşklar. 15 gün aşk yaşayacaksan, ha yaşıtınla yaşamışsın ha benimle ne fark eder?