kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
21 Şubat 2009, Cumartesi
Sabah
 
Haberler Spor Günaydın Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Günaydın Cuma Cumartesi Pazar Emlak Buzz
 
24 Saat
24 Saat
Yan Gastrobar

Günün anlam ve önemi: Aşk

13.02.2009
Özellikle günün anlam ve önemini unutan erkeklere duyurulur, bugün Sevgililer Günü. Hediye almayı unutan ya da henüz program yapmayan çiftler için son dakika önerileri hazırladık..
Kimi sevgilisini güllere boğar, kimi 'Böyle şeyler tüketimi pompalıyor,' der ama kimse de sevdiğine en azından bir öpücük kondurmadan bugünü geçirmez.
Evet, bugün Sevgililer Günü, yani büyük gün. Hayatın koşturmacası içinde sevgilinize bir sürpriz hazırlayamadıysanız, size hem gece dışarı çıkmak hem de 'son dakika' hediyeleri için önerilerimiz var.
Gece gezmesinden başlayalım...
Taksim'deki Yan Gastrobar, bugüne özel bir gece ve mönü hazırlamış. Mekanda mimoza ikramıyla karşılanıyorsunuz.
Füme somon ruloları, hardal soslu rozbif, balkabaklı büyük mantı ve çıtır karidesle yemeye başlayıp; deniz mahsullü yahni veya bonfile ile devam ediyorsunuz.
Ardından çikolatalı çilek geliyor. Ayrıca her çifte bir şişe Graffigna Shiraz var.
Sevgililer Günü'ne özel bu mönünün fiyatı ise 55 TL. Eğer mönü almak istemezseniz, Yan'ın özel kokteyllerinin yanına lezzetli atıştırmalıklardan da alabilirsiniz.
Gecenin bonusu ise DJ Hayko'nun müzikleriyle sabaha kadar dans. Tel: (0212) 249 12 83 Moda'da, geniş bir Boğaz manzarasına sahip Moda Teras'da ise Trio ve DJ ile aşk şarkıları var. Sevgililer Günü özel mönüsünün fiyatı ise sınırsız içki dahil 100 TL. Tel: (0216) 338 70 40 Esentepe'deki Astoria Alışveriş Merkezi de sevgililere dolu dolu bir program hazırlamış.
Çiftlere hem çeşitli hediyeler kazanma şansı hem de romantik anlar yaşayacakları etkinlikler sunuluyor. 12 Şubat'ta başlayıp bugün ve yarın da sürecek olan etkinlikte, gün içinde toplam 100 TL alışveriş yapan sevgililer için 'Astoria Aşk Çemberi' dönecek. Walldorf Setur'dan Rixos Premium'da bir çifte uçakla ulaşım dahil hafta sonu tatili, Astoria Cinebonus Sinemaları'nda çift kişilik sinema biletleri, cep telefonları, dizüstü bilgisayarlar, iPhone, Astoria'nın lüks restoranlarında çift kişilik yemek ve çeşitli sürpriz hediyeler var. Ayrıca merkezde bugün ve yarın keman, gitar ve akordeondan oluşan Trio dinletileri ve saksafon melodileri duyulacak.
Tatlıya düşkün çiftler için ise dondurmasıyla ünlü Mado Cafe'lerde Sevgililer Günü'ne özel kalp pastalar var.
Bu pastaların bitter çikolatalı ve frambuazlı olmak üzere iki çeşidi bulunuyor. İngiliz kahve zinciri Caffe Nero ise sevgilileri Hot Chocolate Milano ve Romeo&Juliet kek ile baştan çıkarıyor.
Yine bir gezme tozma önerisi ama bu seferki sanat dolu! İstanbul'un en popüler sanat mekânlarından İstanbul Modern Sanat Müzesi'ni bugün ziyaret eden çiftler, tek kişilik ücret ödeyerek müzeyi gezebilecekler. Bugün ziyaretçiler İstanbul Modern'de 'Gölgeye Övgü' ve 'Modern Deneyimler' sergilerinin yanı sıra, 'Safkan Yansımalar' fotoğraf sergisini görebilecek, 'Gölge Et Yeter!' başlıklı sinema programını izleyebilecekler. Tel: (0212) 334 73 00

HER TELDEN HEDİYE
Yaşadığı dünyanın geleceğini önemseyen bir sevgiliniz varsa, WWFTürkiye'nin (Doğal Hayatı Koruma Vakfı) Sevgililer Günü için hazırladığı hediye seçenekleri size uygun olabilir. Çevreye dost üretilmiş, nesli tehlike altındaki panda ve kutup ayısı peluşlar ile kış günleri için hazırlanmış pandalı bitki çayı ve kahve kupalarından oluşan sevimli ve doğa dostu hediye seçenekleri var. Ürünlere WWF-Türkiye ofisinden ve www.garantialisveris.com/wwfturkiye adresinden ulaşabilirsiniz.
Çocuk ruhlu sevgililer için de bir önerimiz var: Oyuncak. Toyiki'deki sevimli peluşlar, aşkı simgeleyen kalpli yastıklar veya uzaktan kumandalı oyuncaklardan biri sevgilinizin içindeki çocuğu dışarı çıkarabilir.
Eğer sevgiliniz tam bir ayakkabı tutkunu ise şu önerilere de bir bakın...
Nişantaşı'ndaki Cho mağazaları, 12-15 Şubat tarihleri arasında yeni sezon ayakkabılarda Sevgililer Günü'ne özel yüzde 25 indirim yapıyor. Ayakkabının yanı sıra kaşmir-yün trikolar, hırka seçenekleri ve kadın çantaları da bulunuyor. Yine Nişantaşı'ndaki New Balance mağazaları da, yarına kadar Sevgililer Günü'ne özel yüzde 20 indirim kampanyası düzenliyor. Markanın ayakkabılarında şıklık rahatlıkla buluşuyor.
Haberin fotoğrafları