kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
20 Şubat 2009, Cuma
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Üç parçaya ayrılmış ceset

CİHAN
Giriş Saati : 20.02.2009 17:27
Güncelleme : 20.02.2009 23:10
Yeni Haber
Levent'te kullanılmayan bir villada bacakları ve kafası vucudundan ayrılmış bir ceset bulundu. Vatandaşların ihbarı üzerine villaya gelen polis ekipleri yaptıkları incelemede ceset üzerinde Murat Yıldız'a (23) ait bir kimlik buldu. Cesedin yaklaşık bir aylık olduğu tahmin edilirken cinayetle ilgili polis inceleme başlattı.

Edinilen bilgiye göre olay Levent Caddesi 39 numaradaki kullanılmayan yıkıntı haldeki metruk bir villada meydana geldi. Cadde üzerinde yol çalışması yapan işçiler villanın arka kısmında bir ceset görerek hemen polise haber verdi. Olay yerine gelen polis ekipleri ilk incelemenin ardından durumu Cumhuriyet Savcısı'na haber verdi. Üzerinden 23 yaşındaki Murat Yıldız adına düzenlenen bir belge çıkan şahsın, başı ve bacaklarının vucudundan ayrıldığı öğrenildi.

Cadde üzerinde çalışan işçiler şahsın kafasının ve bacaklarının kesilerek üç parçaya ayrıldığını söyledi. Cadde sakinleri ise villanın yıllardır boş bir halde bulunduğunu ve geceleri tinercilerin burada kaldığını ifade etti. Ceset üzerinde savcının incelemesinin ardından olay yeri inceleme ekipleri de detaylı bir çalışma yaptı. Ardından ceset incelenmek üzere Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

Polis, cesedin üzerinden çıkan kimlik bilgileri doğrultusunda şahsın oto hırsızlığından sabıkası olduğu bilgisine ulaştı. Emniyet birimleri faillerin yakalanması için inceleme başlattı.