kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
19 Şubat 2009, Perşembe
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Ölüm anne ile bebeğini banyoda yakaladı

İHA
Giriş Saati : 19.02.2009 11:16
Güncelleme : 19.02.2009 21:20
Yeni Haber
Bilecik'in merkez Vezirhan beldesinde anne ile bir yaşındaki bebeği banyoda elektrik akımına kapılarak hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, dün akşam çocuğunu yıkamak için banyoya giren Aylin Çiftlikli (24), 13 aylık bebeği Sefa'yı yıkadıktan sonra banyodan çıkmak istedi. Ancak bu sırada banyoyu ısıtmak için konulan elektrikli soba, banyo zeminine devrildi. Sobanın fişinin takılı olması sebebiyle anne ve bebeği elektrik akımına kapıldı. Banyodaki çığlık seslerini duyan Aylin Çiftlikli'nin eşi İzzet Çiftlikli (26) içeri koştu. Banyoda eşi ve oğlunun cansız bedeniyle karşılaşan baba şok oldu. İzzet Çiftlikli sobanın fişini çekmesine rağmen, anne ve bebeği kurtarılamadı.

Olay yerine gelen 112 Acil Servis ekiplerinin yaptığı müdahalelerde anne ve oğlunu kurtaramadı. Olayı duyan Çiftlikli ailesinin yakınları Köprülü Mehmet paşa Mahallesi Camii Sokak'ta bulunan eve akın etti. Olay yerine gelen savcı, anne ve bebeğin otopsi için Bilecik Devlet Hastanesi'ne kaldırmak isteyince yakınları savcıya tepki gösterdi. Ancak polis, Çiftlikli ailesinin yakınlarını ikna etti ve cesetler, Bilecik devlet hastanesinin morguna getirildi. Eşi ve oğlunun cansız bedenlerini son kez görmek isteyen baba İzzet Çiftlikli sinir krizi geçirdi. Ancak cesetlerin otopsi yapılmasına itiraz eden yakınları polise zor anlar yaşattı. Polis taşkınlık yapan kişileri hastane dışına çıkardı. Olayı duyan Vezirhan Belediye Başkanı Yusuf Fidan, ailenin yakınlarını sakinleştirmeye çalıştı. Anne ve bebeğin ölüm sebebi, tüplü şofbenden mi yoksa elektrik çarpmasından kaynaklandığını araştırılmak üzere cesetler Bursa Adli Tıp Merkezi'ne gönderildi.