kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
15 Şubat 2009, Pazar
Sabah
 
Haberler Spor Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Magazin Sağlık Televizyon Yazarlar Kültür Sanat
 
24 Saat
24 Saat
Filmin kostümlerinde imzası bulunan Zeynep Tokuş, "Filmin ilk haftasında kostüm şefi grubuyla birlikte istifa edince, yönetmen bana sordu. Ben de teklifini kabul ettim" diye konuşuyor.

'Umut' izleyenler için tam bir tokat etkisi yaratacak!

13.02.2009
'Gece Gündüz' programına konuk olan 'Umut' filminin oyuncuları Zeynep Tokuş ve Selim Erdoğan, 'Umut'un izleyicide bir tokat etkisi yaratacağını söylüyor..
Yönetmenliğini ve senaristliğini Murat Aslan'ın yaptığı, 27 Şubat'ta vizyona girecek olan 'Umut' filminin oyuncuları Zeynep Tokuş ve Selim Erdoğan, NTV'de Yekta Kopan'ın sunduğu 'Gece Gündüz' programına konuk oldu. Filmle ilgili olarak Kopan'ın, "Sinemalarda bir süreç var. Ya çok ağlatan ya da çok güldüren filmler revaçta. Sizinki hangisine giriyor?" sorusuna Zeynep Tokuş, "İkisi de değil. Çok güldüren, çok ağlatan ve umutla izlenen sahneler de var, 'Ah şimdi ne yapacaklar?' dedirten sahneler de var. Kısacası hepsi var. Çok lezzetli bir film oldu" diye cevap verdi.

ZEYNEP TOKUŞ FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

TOPLUMCA ARSIZIZ
Zeynep Tokuş ile çalışmanın çok keyifli olduğunun altını çizen Selim Erdoğan ise "Bazı günler çok zor koşullarda çalıştığımız da oldu. Ancak herkes keyifle çalıştı. Filmi izledikten sonra etkilenmemek mümkün değil. Şimdiye kadar bu kadar çarpıcı bir finalle hiç karşılaşmamıştık" dedi. Filmin izleyicide ağır bir tokat etkisi yaratacağını vurgulayan Erdoğan, "O tokadı yememiz gerekiyor, biraz arsızlaştık" diye konuştu. Bilkent Grafik Tasarımı mezunu olan ve filmin kostümlerinde de imzası bulunan Zeynep Tokuş, "Kostümlerini ben hazırladığım için bu filmin yeri bende ayrı" dedi.
Haberin fotoğrafları