kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
15 Şubat 2009, Pazar
Sabah
 
Haberler Spor Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Magazin Sağlık Televizyon Yazarlar Kültür Sanat
 
24 Saat
24 Saat
'Canım Ailem' dizisi için bir rol teklifi geldi, hamile olduğumu söyledim. "Yapmayın, Açelya hanım!" dediler. Ben de "Yaptık valla!" dedim.

Kız bebek çocukluk hayalimdi, gerçek oldu

13.02.2009
Başarılı oyuncu Açelya Akkoyun Cergel, anne olmaya hazırlanıyor. 6 aylık hamile olan Cergel, kız bebek bekliyor ve adının Deniz olacağını söylüyor..
Oyuncu Açelya Akkoyun Cergel, Bebeğim ve Biz dergisine hamileliğini ve projelerini anlattı. Kız çocuk hayalinin gerçek olduğunu belirten güzel oyuncu 6 aylık hamile...

* Çok ağır bir hamilelik geçirmiyorum, sadece ilk 3 ay biraz bulantı sorunu yaşadım. 'Midem bulandı, bulanıyor' diye düşündükçe insanın midesi gerçekten bulanıyor. Sadece bir kere yurtdışında bir alışveriş merkezinin kapısında hafif çıkartma durumum oldu, işte o an sinirimden ağladım. "Niye böyle bir şey başıma geldi?" dediğimde eşim Enis, "Niye üzülüyorsun ki? Sen hamilesin!" dedi.

NORMAL DOĞUM İSTİYORUM
*
Aslında biz bebek sahibi olmayı planlamamıştık. Tamamen kızımın kendisi karar verdi gelmeye. Hamile olduğumu öğrenince hemen eşim Enis'i arayarak ona "Hamileymişim" dedim. O da, "Niye ağlıyorsun? Bu, dünyanın en güzel şeyi" dedi.

* Çocukluğumda, "Bir kızım olsun adını da 'kızım' koyayım" derdim. Kız olmasını o kadar çok istedim ki dileğim gerçek oldu. Eşim de ilk çocuğunun kız olmasını istiyordu. Allah ikimizin de gönlüne göre verdi.

*
Ben Akdenizliyim, eşim Karadenizli, bu yüzden kızımıza Deniz ismini seçtik.

* Yavaş yavaş tırsmaya başladım ama başından beri normal doğum istiyorum, nasip. Sezaryene de karşı değilim tabii...
Haberin fotoğrafları