kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
8 Şubat 2009, Pazar
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

SP'nin Ankara adayı Veysel Candan

Giriş Saati : 08.02.2009 17:15
Güncelleme : 08.02.2009 22:17
Yeni Haber
Saadet Partisi (SP), Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayının Veysel Candan olduğunu açıkladı.

SP Genel Başkanı Numan Kurtulmuş, Anadolu Gösteri Merkezi'nde düzenlenen programda yaptığı açıklamamda, Türkiye'de sadece iki parti varmış gibi davranılmasına karşı çıktı.

Sanki Türkiye'de iki parti varmış gibi bir seçim atmosferinin oluşturulduğunu savunan Kurtulmuş, özellikle iktidar ve muhalefet partilerinin gerilim siyaseti yaptıklarını ileri sürdü.

CHP'nin Kur'an kursu açılımını da değerlendiren Kurtulmuş, bunun söylemde kalmamasını isteyerek, "Eyleme dönüşmesini bekliyoruz. 1452 tane Kur'an kursu kapalı. Ayrıca 15 yaş altı çocukların da kurslara gitmesi yasaklandı. AK Parti akşam Kur'an kursu genelgesi yayınladı. CHP ve yandaşları da ayaklandı. Bunun üzerine genelge geri alındı. Sayın Baykal, siz de herkes gibi bir samimiyet sınavındasınız. Milletimizin Kur'an kursu konusunda bir açığının olduğunu düşünüyorsanız ki öyle söylüyorsunuz. O zaman yarın Meclis açıldığında hemen gidin yasayı değiştirin. Sayın Erdoğan'a söylüyorum; korkup geri çektiğiniz genelgeyi siz de yarın gidin yasal düzenleme yapın." diye konuştu.

Konuşmanın ardından Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Veysel Candan başta olmak üzere ilçe belediye başkanları kürsüye çağrılarak tek tek tanıtıldı.

SP eski Genel Başkanı Recai Kutan'ın da katıldığı törende, eski başbakanlardan Necmettin Erbakan'ın mesajı okundu.

(CİHAN)

Konyaspor - Beşiktaş
Türk basınında bugün -...
Galatasaray - Kayserispor