kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
6 Şubat 2009, Cuma
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat
Hintli GMR gaz santrali yapacak... İstanbul Sabiha Gökçen'in yüzde 40 hissedarı Hintli GMR'ın Türkiye CEO'su Cenk Alpsoy, Türkiye'de 1.000 megawatt'lık gaz santrali için bazı Türk şirketlerle görüştüklerini söyledi.

Sabiha Gökçen, havayolu şirketlerine yolcu bile buluyor

06.02.2009
Türkiye'ye direkt uçulabilecek potansiyel bölgeleri tespit eden Sabiha Gökçen yönetimi bu bölgeleri havayollarına anlatıyor..
İstanbul Sabiha Gökçen (ISG) CEO'su Gökhan Buğday yatırım maliyetlerinin geri dönüşünü 2018-2020 yılları arasında beklediklerini dile getirerek, kapasitenin 25 milyona ulaşabileceğini, ileride daha da büyürse en az 50 milyon kişilik kapasiteye hizmet verebilmek için havalimanını genişletebileceklerini belirtti. Buğday havalimanında mevcut terminallerin işletme hakkının yanı sıra otopark işletmesi, yer hizmetleri, kargo, uçak yakıt ikmal operasyonlarını ve hava limanı oteli ile CIP tesislerini 20 yıl süre ile 1 milyar 932 milyon euroya işletme hakkını 1 Mayıs 2008'de devraldıklarını hatırlattı.

'6 AYDA 24 FUAR GEZECEĞİZ'
Buğday özellikle pazarlama alanına çok önem verdiklerini belirterek, "6 ayda 24 turizm fuarı gezeceğiz. Bu pazarlama stratejisi ile krizi daha iyi geçirmeyi planlıyoruz. 3'ü yerli 32 havayolu ile çalışıyoruz. Bize danışmanlık eden firmayla talepleri karşılayabilecek bir master planı oluşturuyoruz'' dedi. GMR Yönetim Kurulu Üyesi Cenk Alpsoy de bu konuda adam adama bir pazarlama yaptıklarını. dünyadaki birçok turizm ve havacılık fuarına katıldıklarını belirterek, "Türkiye'ye olan uçuş potansiyellerini tespit ediyoruz. Örneğin Malezya'dan Türkiye'ye 150 bin kişi yılda aktarmalı uçuyor. Hacca gelenler Türkiye'yi de görmeden o turu tamamlanmamış olarak görüyor. Biz de havayolu şirketlerine giderek onlara bizim havalimanını kullanabileceklerini ve böyle bir potansiyel bulunduğunu anlatıyoruz" dedi.