kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
15 Aralık 2008, Pazartesi
Sabah
 
Haberler Spor Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Magazin Sağlık Televizyon Yazarlar Kültür Sanat
 
24 Saat
24 Saat

Ünlülerin tutkun olduğu hobileri

14.12.2008
İş dünyasının başarılı isimlerinin hayatlarının sadece çalışmaktan ibaret olduğunu düşünüyorsanız yanılıyorsunuz. Çünkü onların da tutku halini almış hobileri var ve bu hobileri için her zaman fırsat yaratıyorlar. Şamdan Plus dergisi iş dünyasının ünlü isimlerinin hobileri derledi...

RAHMİ KOÇ KOÇ
Denize aşık
Holding Onursal Başkanı Rahmi Koç, "En büyük tutkum deniz" diyor. Bu tutkusuyla ilgili en büyük hayali ise deniz üzerinden dünyayı dolaşmak olan Koç, Koç Holding'in yönetimini oğlu Mustafa Koç'a bıraktıktan sonra 'Nazenin IV' adlı yatıyla hayalini gerçeğe dönüştürdü. Koç'un, diğer bir tutkusu da eskiye olan merakı. Bu merakını o kadar ilerletti ki, Türkiye'nin ilk sanayi müzesini kurdu.

RAHMİ KOÇ'UN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ

CEM BOYNER
Sualtı düşkünü
Dövüş sanatlarına olan tutkusuyla da bilinen Boyner Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cem Boyner, "Yıldırım Memişoğlu'dan kickbox ve taibox dersleri bile almıştım" diyerek bu tutkusunun peşinden nasıl gittiğini söylüyor. Lisanslı bir dalgıç olan Boyner, sualtı fotoğrafçılığı da yapıyor. Sualtında çektiği fotoğraflarla 1999 yılında ilk kişisel sergisini açan Cem Boyner, fotoğrafçılığa ilgisinin lise yıllarına kadar uzandığını belirtiyor. Boyner'in bir diğer hobisi de avcılık.

CEM BOYNER'İN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ

CEM HAKKO
Profesyonel sporcu
Cem Hakko'nun tutkuları arasında spor kuşkusuz ilk sırayı alıyor. İlerlemiş yaşına rağmen fit görünümüyle dikkat çeken Hakko sporun her dalıyla profesyonel anlamda ilgileniyor. "En büyük tutkum ve sporda ilk tercihim motokros" diyen Hakko, yaz aylarında sörf yapmayı ihmal etmiyor.

CEM HAKKO'NUN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ

FERİT ŞAHENK
Fotoğraf meraklısı
Doğuş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ferit Şahenk'in son zamanlarda en büyük tutkusu SPA'ymış. "Doğuş Grubu üst yönetimiyle beraber Les Ottomans Hotel'in SPA'sına gidiyorum, dinlenirken işlerle ilgili fikir alışverişinde de bulunuyoruz" diyen Ferit Şahenk, yoğun iş hayatından arta kalan zamanında fotoğrafçılıkla ilgilendiğini sözlerine ekliyor.

FERİT ŞAHENK'İN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ

OSMAN ÇARMIKLI
Motosiklet tutkunu
Çarmıklı Grubu'nun patronu Osman Çarmıklı tam bir motosiklet ve hız tutkunu. "Araba yerine motosiklete binmeye bayılıyorum" diyen Çarmıklı, fırsat buldukça Harley Davidson marka motoruyla hafta sonları kısa seyahatler yapmayı da çok sevdiğini söylüyor. Osman Çarmıklı, yazın da motosikletiyle haftalık turlara çıkıyor.

OSMAN ÇARMIKLI'NIN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ

GÜLER SABANCI
Sanat aşkı sınır tanımıyor
2007'de Financial Times Gazetesi'nin 'Avrupa'nın En Güçlü 8. Kadını' seçtiği Sabancı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Güler Sabancı, başarılarının yanı sıra; sanata olan tutkusuyla da anılıyor. Sabancı Üniversitesi Sakıp Sabancı Müzesi (SSM) Yürütme Kurulu Başkanı Sabancı, müzede uluslararası çapta ses getiren sergilerin açılmasını sağladı. Diğer tutkusu ise şarapçılık.

GÜLER SABANCI'NIN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ
Haberin fotoğrafları