kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
15 Aralık 2008, Pazartesi
Sabah
 
Haberler Spor Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Magazin Sağlık Televizyon Yazarlar Kültür Sanat
 
24 Saat
24 Saat

Okan'a çok kızgınım, görünce küfredeceğim

14.12.2008
* Okan Bayülgen'le aranızda yaşanan bir telefon krizi var. Çağla Şikel'in 'Her şey Dahil' programındaki sunuculuğunu ti'ye alan Bayülgen; 'Emre beni aradı, dövecek diye açmadım telefonu' demişti. Siz Bayülgen'i neden aramıştınız?
Şöyle bir yanlış anlaşılma var. Sanki ben gerçekten Okan'ı aramışım ve küfretmişim gibi. Bununla ilgili hakikaten sığ anlayışta bir iki yazar da 'Hiç yakışıyor mu Emre'ye' tarzında şeyler yazdılar. Ama şimdi Okan'a gördüğüm yerde küfredeceğim (gülüyor). Kızdığımdan değil de, durduk yere başımı belaya soktu.

ÇAĞLA ŞİKEL&EMRE ALTUĞ'UN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ

* Nedir olayın aslı astarı anlatır mısınız?
Çağla'yla birlikte bir arkadaşın restoranından çıktık. Gazeteciler 'Okan Bayülgen, eşiniz hakkında bazı şeyler söylemiş programında, hiçbir şey söylemeyecek misiniz?' diye sordu. Benim konudan hiç haberim yok. Ne programı izlemişim, ne duymuşum, Çağla da söylememiş. Okan kaç senelik tanığım adam, birlikte iş yapmışlığımız var, muhabbetimiz var ve zekasını çok severim. 'Allah Allah niye öyle yaptı, ne dedi acaba?' dedim. Sabaha kadar da oturduğunu bildiğim için saat tam ikiyi çeyrek geçiyordu aradım. Ama Okan çok korkak çıktı, bayağı tırsmış (gülüyor). 'Okan ne dedin ya! Gazeteciler çevirdi etrafımızı, programı izleyemediğimiz için ne dediğini merak ettim. Programın için yaptığın hedefli bir hareketse, bu konuda biz ne yapalım, ne diyelim gazetecilere?' diye soracaktım.

* Okan Bayülgen'in bir tarzı vardır ve sizler şov dünyasının içindesiniz. Yani bunu bir espri olarak görmek profesyonelce bir davranış olmaz mıydı?
Ben Okan'ın bunu niye yaptığına anlam veremedim. Kötü niyetli düşünmek asla istemedim. Tavrı belli bir adamdır. Ama bir anda magazine bu kadar karşı olup, çok ciddi magazin yaptığı hissine kapıldım. Bu arada o telefon ilk açtığım telefondu.

* Daha sonra da mı aradınız Okan Bey'i?
Okan programında 'Emre beni gecenin beşinde aradı, küfredecek diye korktum açmadım' diye anlattığı sırada, ben bir arkadaşımın evinde misafirdim. Telefon geldi 'Okan seninle ilgili bir şeyler söylüyor' diye. Hemen o sırada açtım TV'yi. Bu sefer beni karıştırmış! Ne yapmaya çalışıyor? Bunu ben canlı yayında sorayım dedim. Kanal D'yi aradım ve beni yayına bağlamalarını istedim. Telefonumu aldılar ama aramadılar. Bir kere daha aradım. 'Okan Bey sizi programdan sonra arayacakmış' dediler. Okan yayına da bağlatmadı beni. Ben Okan'ı bu kadar korkutacak ne yapmış olabilirim. Ve şimdi gerçekten çok kızgınım Okan'a.

OKAN BAYÜLGEN'İN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ

PROGRAMI SEYRETMEDEN ELEŞTİRMEM
* Peki eşinizi koruma içgüdüsü ile açtığınız bir telefon muydu?
Hayır. Her şeyden evvel Okan'la olan hukukumdan ileri geliyor. Ben Okan da böyle algılar mı diye düşündüm ararken ve bir durdum. Hani herhangi biri saçma sapan klişe bir hareket olarak algılar mı acaba dedim. Ama Okan beni tanır, yanlış algılamaz. 'Ne diyorsun sen benim karım hakkında' filan diyecek halim yok ki benim. Tabii ki hakaret etmediği, rencide etmediği sürece böyle bir tavrımız olamaz. Kaldı ki bu noktaya giderse bana kalmaz. Çağla onun cevabını verecek kapasitede bir insan. Küçük hesaplar beni rahatsız ediyor.

* Küçük hesaplar derken?
Çağla çok emek veriyor bu iş için. Bu kadar emek varsa bunlar olmamalı. Oluyorsa da ben o noktada bundan şüphe duymaya başlıyorum. Reyting yapan bir şeyin üzerinden reyting mi yapılıyor diye. Merhaba dediğin ve sohbetin olan bir insan var; Çağla'dan bahsediyorum. Bir kere hakikaten programı seyretmeden eleştirmezdim ben. Hele bu kız senin için birkaç defa hiçbir ücret almadan sana modellik yaptıysa fotoğraf çalışmalarında, hele benimle böyle bir hukukun varsa!

* Çağla Hanım ne düşünüyor bu durumlar hakkında?
Çağla bu kadar büyütmedi (gülüyor). Hiç takılmamıştı aslında başta yani daha sonra sinirlendi iş uzayınca. Onların arasındaki bir şakalaşma kelimesini yanlış kullanmış gibi göstermiş bir programda Okan. Hakkı Devrim'i de buna ortak etmiş. Bunu görünce sinirlendi.

* Çağla Hanım sizin Okan Bey'i arayacağınızı biliyor muydu?
Ben Çağla'ya 'Okan'ı arayabilirim eve gidince. Yanımda olmak ister misin?' dedim. O da çok uykusuzdu. 'Hiç uğraşamayacağım, sen de arama bence' dedi. Sonra Okan bunu malzeme yapınca, 'Bak ben sana arama demiştim' dedi.
Haberin fotoğrafları