kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
15 Aralık 2008, Pazartesi
Sabah
 
Haberler Spor Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Magazin Sağlık Televizyon Yazarlar Kültür Sanat
 
24 Saat
24 Saat
Son zamanlarda kilo aldığı söylenen Emre Altuğ, kilosunda bir değişiklik olmadığını belirtiyor. "Kilom aynı ama gıdımda biraz çıkıntı oldu" diyen Altuğ ekliyor: "Bu durum beni ekranda kilolu gösteriyor. Bir süredir spor yapmadığım için böyle olmuş olabilir."

Sokakta hiç bu kadar tezahürat almamıştım

BUGE CANKAT - GÜNAYDIN
14.12.2008
TRT'yi reyting listesinde üst sıralara taşıyan 'Mert ile Gert' dizisinin yıldızı Emre Altuğ: 'Mert ile Gert' TRT'nin çok ciddi bir atılım hareketi. TRT bu diziyi yaparak kendini yenilediğini gösterdi..
Yaz sezonunda başlayan ama başarısını yeni sezona da taşıyan 'Mert ile Gert' dizisi TRT'nin yüzünü güldürdü. TRT'nin en çok reyting yapan dizisinde başrol oynayan Emre Altuğ, zıt kardeşlerin hikayesini anlatan dizisi hakkında şunları söyledi: "Bu dizi TRT'nin aydınlık yüzü. Bir yenilik hareketi. Bugüne kadar pek çok dizide rol aldım ama yıllardır yaptığım işle ilgili sokakta hiç bu kadar tezahürat almamıştım." Altuğ, geçtiğimiz günlerde Okan Bayülgen'le aralarında yaşanan telefon krizi hakkında ise dobra dobra konuştu: "Okan'ı tam üç kere aradım. Canlı yayına bağlanmak istedim. Çok korkak çıktı. Yıllardır tanırım kendisini. O zaman küfretmek için açmamıştım, şimdi gördüğüm ilk yerde kendisine küfredeceğim..."

EMRE ALTUĞ'UN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ


REYTİNGLERİ ANLAMAK ZOR
* Reyting stresi yaşamadan dizi çekmek nasıl bir duygu?
Evet, TRT bize reyting stresi yaşatmıyor ama yine de biz reytingleri her bölüm sonrası takip ediyoruz. AGB'yi suçlamak istemiyorum ama dağılımın doğru olmadığını düşünüyorum. Bunu da sokaktaki tepkilerden anlarsınız. Yıllardır yaptığım işle ilgili bu kadar tezahürat almamıştım. Ama reytinge baktığınız zaman farklı bir şey görüyorsunuz. O zaman 'Bu reytinglerde bir nanelik var' diyorsunuz.

* 'Mert ile Gert' son zamanlarda TRT'yi reyting listesinde üst sıralara taşıdı değil mi?
Evet! Bence 'Mert ile Gert' TRT'nin çok ciddi bir atılım hareketi. TRT, bu diziyi yaparak kendini yenilediğini gösterdi. Ben 'Mert'le Gert'i TRT'nin aydınlık yüzü olarak görüyorum. Aynı şeyi 'Komedi Dükkanı' için de söyleyebilirim.

* Diziyi izleyenler 'Bir anda Avrupa Yakası TRT'ye mi geçti acaba' gibi yorumlar yapmış. Siz 'Avrupa Yakası'na benzediğini düşünüyor musunuz?
İkisinin de Plato Film'in imzasını taşıması ve sit-com olması böyle düşündürüyor. İkinci sebep de kamera açısının ve ev dekorunun kurulumunun benzemesi. Onun dışında en ufak bir benzerlik göremiyorum. 'Avrupa Yakası' ise bence Türkiye'de yapılmış en özgün sit-com. Bana göre bir devrimdir.

* Sizce 'Mert ile Gert' neden sevildi?
Biz ilk okuma provasında bunun çok sıcak bir iş olacağını hissetmiştik. Herkes oynadığı role çok inandı. Ben egomu evde bırakıp buraya geldim.