kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
15 Aralık 2008, Pazartesi
Sabah
 
Haberler Spor Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Magazin Sağlık Televizyon Yazarlar Kültür Sanat
 
24 Saat
24 Saat

Bir dönem garip bir aşk yaşadım

14.12.2008
Başak Sayan katıldığı bir TV programında itiraf etti: Ben aşka çok sadığım ama garip bir aşk yaşadım. Olmaması gereken bir durumdu, bitti gitti.....
Habertürk'te yayınlanan 'Kısa Devre' programına katılan Başak Sayan mesleği ve kendisi ile ilgili açıklamalarda bulundu. Bazı oyuncuların televizyonu küçümsemesine çok sinirlendiğini söyleyen Sayan, "Özellikle de dizi oyunculuğunu küçümsemelerine çok sinir oluyorum" dedi.

'ISSIZ ADAM'I BEĞENDİM
Programda sinema ve televizyonu da karşılaştıran Sayan sözlerine şöyle devam etti: "Televizyon suya yazı yazmaktır. Ama sinema ölümsüzleşmek. O yüzden tüm oyuncuların hayali sinema. Ama televizyonun da bir gücü var. Milyonlarca insanın evine giriyorsunuz. 'Issız Adam'ı izledim ve çok beğendim. Çağan Irmak'la çalışmak isterim. İnsanların yarasını çok iyi yakalıyor. Herkesi tam can evinden vuruyor." Sayan kendisini sürekli eleştirdiğini de söyledi ve ekledi: "Bende mükemmellik arayışı var. O yüzden hiçbir şey yetmiyor."

BAŞAK SAYAN'IN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ

"GARİP BİR AŞK YAŞADIM"
Özel hayatı ile ilgili soruları da yanıtlayan Sayan, "Aşka çok sadığım. Ben garip bir aşk yaşadım. Bir ilişkinin içinde ne kadar ihtiras, özlem, korku, engel varsa o ilişki o kadar yoğundur. Ama bitti gitti. Olmaması gereken bir durumdu" dedi. Sayan kendini erkeklere daha yakın bulduğunu da şu sözlerle anlattı: "Ben kendimi çok kadınsı hissetmem. Savaşçıyım. Ben problemleri bir erkeğin hallettiği şekilde hallediyorum. Yani kadınların değil daha çok erkeklerin kullandıkları metotları kullanıyorum. Beni tanıyan herkes erkeksi bir tarafım olduğunu bilir."
Haberin fotoğrafları