kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
12 Aralık 2008, Cuma
Sabah
 
Haberler Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Çizerler
Sabah Günaydın Cuma Cumartesi Pazar Buzz
 
24 Saat
24 Saat
Günaydın  
AYŞE ÖZYILMAZEL

Haftaya yapılacaklar yapılmayacaklar

Demet Şener "Milliyetçiyim, dadım bile Türk" demiş. Eh! Dadının Türk olması bu işlere yetiyor mu yetmiyor mu düşünülecek.
* Fragmanını izledikten sonra Ebru Akel, Hazım Körmükçü ve Cem Özer'in oynadığı Abdullah Oğuz filmi 'Sıcak' merakla beklenecek. İnşallah beğenilecek ve bağırlara basılan bir Türk filmimiz daha listeye girecek.
* Sertab Erener'e öldür Allah "Niye böyle yaptın?" diye sorulmayacak. Sertab'ın tepesinin tası attırılmayacak. Sıra Sertab'a gelince 'niye'ler unutulacak. Yaptı işte, o kadar!
* 'Kıllı erkekleri severim' diye demeç patlatan Doğa Rutkay'a haftada üç gün 'A.R.O.G.'u izlemesi tavsiye edilecek. Filmde kıllı erkekten bol bir şey yok! Tabii sevgilisi kızmazsa...
* Korkarım gelecek hafta 'Bergüzar Korel'le Halit Ergenç'in ilişkisi var mı yok mu?' çok tartışılacak. İkilinin Paris tatilleri burunlarından getirilecek. İyi de isterlerse beraber olsunlar, anlamadım bu bizi niçin gerecek?
* Off maalesef yaş kaç olursa olsun kapışmalar, sataşmalar, çirkinleşmeler bitmiyor. Şimdi de Gülriz Sururi-Ali Poyrazoğlu atışması gündemi meşgul ediyor. Sururi, Poyrazoğlu için "O tiyatrocu değil" diyor, Poyrazoğulu da ona, "Çakana ben de çakarım" deyip sallıyor. Ama hiç yakışmıyor! İnşallah haftaya bu muhabbet devam ettirilmeyecek. Özürler dilenip, bu dosya rafa kaldırılacak.
* Bu hafta da yine Hıncalım'ın köşesine dönmesi beklenecek. Acil şifalar, dön artık Hıncalım, özledik.

'ISSIZ ADAM' BIKTIRDI!
* 'Issız Adam' muhabbetinden fenalık geçirilecek. En son facebook'ta 'Ne kadar ıssızsınız, ne kadar değilsiniz?' tadında testler çıktı karşıma, durumu anlayın yani... Gına geldi, gına!
* 13 Aralık Cumartesi, yani yarın akşam Balans'ta Teoman konserine gidilecek. Dizimax'teki bol skandallı dizi 'Dirty Sexy Money' kaçırılmayacak. Çarşamba akşamı Dot Tiyatrosu'nda 'Kürklü Merkür' izlenecek. Perşembe Hayal Kahvesi'nde Emre Altuğ konseri kaçırılmayacak.