kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
30 Kasım 2008, Pazar
Sabah
 
Haberler Spor Günaydın Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Günaydın Cuma Cumartesi Pazar Emlak Buzz
 
24 Saat
24 Saat

Sürekli uçağına binemem ki!

14.11.2008
- "Erdoğan beni açıkça eleştirdi diye rahatsız mı olmalıyım?" diye yazdınız. Sahiden hiç rahatsız olmadınız mı yoksa olmamış görünmek mi istediniz?
- Üsluptan dolayı rahatsızlık duyulabilir...

- Çünkü kürsüden, herkesin içinde cevap verdi size...
- Yoo, bu beni ancak mutlu eder. Tayyip Bey, çok nazik cümleler kullanmasıyla meşhur bir insan olsaydı ve bir tek benim için 'sevsinler seni'yi kullansaydı bu beni rahatsız ederdi, alınabilirdim ama daha önce çok kişiye bu üslupla seslendiği için yadırgamadım. Kulaklarım alışkın yani böyle bir cevaba; benim için bunu kullanması beni şahsen rahatsız etmez.

- "Tartışmayı sürdürmem, neden sürdüreyim ki?" de dediniz yazınızda. O zaman Bekir Coşkun yazısında sizin sindiğinizi, ürktüğünüzü söylerken haklı mıydı?
- Bekir Coşkun'u çok anlayışlı, çok anlayan, zihni pırıl pırıl bir insan olarak görmüyorum. Ne dediğimi hiç anlamamış olanların başında geliyor. Doğrusu siz o yazıdan iyi çıkarmışsınız bu sonucu, ben onu da çıkartamamıştım! Niçin öyle bir yazı yazdığını anlayamadım. Çünkü ben öyle başbakanın uçağından inmeyen bir insan değilim, bu altı yıl içerisinde ya üç ya dört kez başbakan çağırdı, kendisiyle yurtdışı gezisine gittim.

- Evet bir uçağa binememe polemiği var sizinle ilgili. Aranız bozuk mu gerçekten, eskisi gibi sizi davet etmiyor mu uçağa, nedir işin aslı?
- Yok öyle bir şey! Bildiğim kadarıyla başbakan uçağına her dönemde değişik arkadaşlar davet ediyor. Herhalde bir sıraları var ya da ülkelere göre tercihleri. Mesela Amerika'ya, İngiltere'ye giderken tercih edildiğimi fark ediyorum.
Yoksa bana özel muamele yapsalar çok rahatsızlık duyardım. Her seferinde başbakan beni çağırıyor, cumhurbaşkanı beni çağırıyor olsaydı rahatsızlık duyardım bundan. Hep ben binemem ki uçaklarına...
O konu.mamda Obama benzetmesi yaptım ama onu da birebir örtü.en bir benzetme olarak kullanmadım.