kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
30 Kasım 2008, Pazar
Sabah
 
Haberler Spor Günaydın Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Günaydın Cuma Cumartesi Pazar Emlak Buzz
 
24 Saat
24 Saat

Miami'nin melekleri bu kez internette

28.11.2008
Dünyaca ünlü bir iç giyim firması, beklenen defilesini Miami'de gerçekleştirdi. Defile, yoğun istek üzerine 3 Aralık'ta bir TV kanalında ve internette tekrar yayınlanacak..
Yılın en çok beklenen moda şovlarından biridir Victoria's Secret'ın defileleri. Dünyanın en güzel kızlarının seksi iç çamaşırları ve dev melek kanatlarıyla podyumda gezindikleri bu şov, her yıl merakla beklenir, bir defileden öte gerçek bir şov olarak izlenir ve heyecan duyulur.
Bu yılki defile de 15 Kasım'da Miami'de, efsanevi bir mekân olan Fontainebleau Miami Beach Otel'de gerçekleştirildi. Aynı zamanda bir ilk özelliğini taşıyordu bu yılki şov. Çünkü Victoria's Secret'ın 'melekleri' ilk kez bu yıl, Los Angeles'ın dışında bir yerde, Miami'de podyuma çıkmış oldular. Otel de bu yılın en çok beklenen şovunun onuruna özel bir renovasyondan geçti.
Peki defilede neler yaşandı? Aralarında Heidi Klum, Miranda Kerr, Adriana Lima, Karolina Kurkova ve Alessandra Ambrosia'nın da bulunduğu 35 süper model, 68 parça iç giyim ürününü tanıttı. Kırık camlardan oluşan podyumlarda yürüyen mankenler, seyircilerin endişeli bakışlarına maruz kalsalar da çok şükür şov, tehlikesiz bir şekilde tamamlandı. Oysa provalarda küçük kazalar meydana gelmiş.
Defilenin en dikkat çekici parçası ise Brezilyalı model Adriana Lima'nın giydiği, mücevher tasarımcısı Martin Katz tarafından tasarlanan 5 milyon dolar değerindeki, siyahbeyaz pırlantalardan oluşan sutyen.
'1920'lerin modası' temasını taşıyan gecede sunulan iç giyim ürünleri, Noel ve yeni yıl hediyesi esprisini taşıyormuş. Zaten defilenin kapanışını yapan Heidi Klum da kırmızı renkte bir iç çamaşırı takımı giyip, melek kanatları yerine, omuzlarına kırmızı renkte dev bir fiyonk geçirmiş. Söz Heidi Klum'dan açılmışken, insan onun ne zaman Victoria's Secret defilelerinden emekli olacağını merak ediyor. Tamam, anne olmasına rağmen fiziği hâlâ yerinde ama sizce de her yıl Victoria's Secret defilelerinin baş mankeni olması, biraz sıkmadı mı artık? Dünyanın en güzel kızlarının katıldığı bu defileyi kaçıranlar üzülmesin. CBS Kanalı, 3 Aralık'ta, röportajlar ve kulis arkası görüntüler eşliğinde, bu muhteşem şovu televizyondan ve internet sitesinden yayınlayacak.
Haberin fotoğrafları