kapat
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
Okur Temsilcisi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
26 Kasım 2008, Çarşamba
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Baykal'a çağrı: Dik dur

ANKARA
26.11.2008
Başbakan Erdoğan, CHP'ye katılan çarşaflı kadınlar nedeniyle eleştirilerin odağındaki Baykal'a destek verdi: Dik dur, boyun eğme. Böyle devam ederse Türkiye'de birçok sorun çözülür..
Kara çarşaflı kadınlara parti rozeti taktığı için eleştirilerle karşılaşan CHP Genel Başkanı Deniz Baykal'a Başbakan Tayyip Erdoğan'dan destek geldi. Erdoğan Baykal'a, "Olumsuz çıkışlar olacaktır. Sayın Genel Başkan buna karşı dik durmalı, boyun eğmemeli. Bunlar her yerde olabilir" çağrısında bulundu. Dünkü AK Parti grup konuşmasında Türkiye'de yeni bir döneme girildiğini vurgulayan Başbakan Erdoğan, "Bunlar beni sevindiriyor. Bu tabii, eğer hakikaten asil bir çıkışsa, asil bir hareketse bu değişim, dönüşümü yapanları huzurlarınızda kutluyorum. Çünkü bu bir uyanıştır aynı zamanda" dedi.

'ARKASI DA GELSİN'
Erdoğan, şöyle konuştu: "Şimdi Türkiye'yi bütün gerçekleriyle tanımaya başladılar. Bu güzel bir gelişme. Her ne kadar 29 Mart'ta bir seçim varsa da böyle bir yaklaşım olması, rozetlerin takılması güzel bir şey. Samimiyetimle söylüyorum, gerçekten ben bu değişimin, dönüşümün arkasında olumlu umutlar taşımak istiyorum." Erdoğan, bazı kesimlerden yoğun eleştiri alan Baykal'a destek verdi. Baykal'a "Dik dur ,boyun eğme" diye seslenen Erdoğan, "Temennim odur ki bunun arkası da gelsin. Kesilmesin. Tabii ki olumsuz çıkışlar olacaktır. Sayın Genel Başkan buna karşı dik durmalı, boyun eğmemeli. Bunlar her yerde olabilir. Bundan sonraki süreçte bu duruş böyle devam ederse ülkenin birçok sorunu daha çabuk çözülür" dedi.