kapat
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
Okur Temsilcisi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
17 Kasım 2008, Pazartesi
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Küçük kızlara kameralı fuhuş tuzağı

Giriş Saati : 17.11.2008 14:55
Güncelleme : 17.11.2008 19:07
Yeni Haber
Bilecik merkez ve Gölpazarı ilçesinde, ilköğretim ve ortaokul öğrencisi kızla ilişkiye girdiği iddia edilen, bunu da kameraya çekerek kızı başkaları ile ilişkiye girmeye zorladığı öne sürülen kişiler tutuklanarak cezaevine konuldu. 2 ayrı olayda, 14 kişi tutuklanırken, ilköğretim öğrencisi kızlar ise Çocuk Esirgeme Kurumu'na teslim edildi.

Bilecik il merkezinde meydana gelen ilk olayda, 13 yaşındaki ilköğretim öğrencisi ile ilişkiye girdiği öne sürülen aynı yaşlardaki bir çocuk, bu ilişkiyi cep telefonu kamerasına çekti. İddiaya göre, bu zanlı görüntüleri arkadaşlarına gösterip kızı arkadaşları ile ilişkiye girmeye zorladı.

Olayın duyulması üzerine harekete geçen güvenlik güçleri, kızın verdiği ifade doğrultusunda 8 genci gözaltına aldı. Zanlılardan 8'i tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Bu olayın aydınlatılmasının ardından, alınan ifadeler doğrultusunda, Gölpazarı ilçesinde de bir kız çocuğunun çok sayıda ilköğretim öğrencisi ile ilişkiye girdiği iddia edildi. Bunun üzerine harekete geçen güvenlik güçleri olayı aydınlatırken, 12 yaşında olduğu belirtilen kızla ilişkiye giren ilköğretim öğrencilerinden 6'sı tutuklanarak cezaevine konuldu.
Olayların ardından, iki kız çocuğu Çocuk Esirgeme Kurumuna teslim edilirken, Bozüyük Kız Yetiştirme Yurdu'na yerleştirildi. Olayla ilgili Valilik ve Cumhuriyet Savcılığı'nın soruşturmasını sürdürdüğü ifade edilirken, tutuklama haberini alan zanlı yakınları adliye kapısında gözyaşlarına boğuldular.