kapat
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
Okur Temsilcisi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
13 Kasım 2008, Perşembe
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Karayalçın Aralık'ta CHP rozeti takacak

Giriş Saati : 13.11.2008 10:45
Güncelleme : 13.11.2008 20:52
Yeni Haber
Yerel seçimlerde CHP'den Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı için yarışacak olan SHP Genel Başkanı Murat Karayalçın, en geç Aralık ayında CHP rozeti takacak. Hafta sonu SHP Parti Meclisi'ni(PM) toplayacak olan Karayalçın, ardından, adaylık sürecine ilişkin son değerlendirmeler için SHP Küçük Kurultayı'nı toplayacak.

ANKA'nın edindiği bilgiye göre, CHP'den Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı için kolları sıvayan SHP Lideri Karayalçın, adaylık sürecini hızlandırmak için çalışmalarını sürdürüyor. Karayalçın bu kapsamda ilk olarak 15 Kasım Cumartesi günü Parti Meclisi'ni toplama kararı aldı.

Karayalçın, PM'den çıkacak karar doğrultusunda SHP Küçük Kurultayı'nı toplayacak. Karayalçın'ın, istifasının Küçük Kurultay'ın ardından gerçekleşeceği ifade ediliyor. Karayalçın'ın bu süreçlerin ardından en geç Aralık ayı başında CHP rozeti takması bekleniyor.

SEÇİM BÜROSU BAKILIYOR

Öte yandan, Karayalçın'ın seçim çalışmalarını yürütmek için parti kurmayları da büro araştırmayı sürdürüyor. CHP'nin Üsküp Caddesi'nde bulunan eski genel merkez binası büro için düşünüldüğü ancak trafik sorunu ve merkezi olmayışı nedeniyle vazgeçildiği bildirildi. Seçim bürosunun daha merkezi bir yerden tercih edileceği belirtildi.

KARAYALÇIN:"ANKARAYALÇIN'I İSTİYOR"

Karayalçın'ın seçimlerde kullanacağı tanıtım ve propaganda çalışmalarıyla ilgili olarak da ajanslarla görüşmeye başladığı ifade edildi. Karayalçın'ın, 1999 yerel seçimlerde kullandığı "Ankarayalçın" sloganının önümüzdeki yerel seçimlerde de kullanmak istediği ve bu yönde kurmaylarına talimat verdiği ifade edildi.

ANKA