kapat
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
Okur Temsilcisi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
13 Kasım 2008, Perşembe
Sabah
 
Haberler Spor Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Magazin Sağlık Televizyon Yazarlar Kültür Sanat
 
24 Saat
24 Saat
'Afili Yalnızlık', 'Git', 'Belki Bir Gün Özlersin' gibi sevilen parçalara imza atan 27 yaşındaki Emre Aydın'ın yakaladığı başarı Türkiye genelinde takdirle karşılanırken, Antalya'da yaşayan annesi Nermin Aydın da (üstte) büyük gurur yaşadı.

Oğlum dünyaca ünlü bir müzisyen olacak!

AA
12.11.2008
MTV Avrupa Müzik Ödülleri'nde 'Avrupa'nın En İyi Sanatçısı' ödülüne layık görülen Emre Aydın'ın Antalya'da eczacılık yapan ailesi çok mutlu. Oğullarıyla gurur duyduklarını dile getiren anne Nermin Aydın ile baba Şaban Bey, "Emre'nin dünya çapında tanınan bir müzisyen olma hayali var. Bunu da yapacağına inanıyoruz. Çünkü bugüne kadar 'yapacağım' dediği her şeyi yaptı" şeklinde konuştu.

15. MTV AVRUPA MÜZİK ÖDÜLLERİ TÖRENİNDEN KARELER...

EMRE AYDIN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

KENDİNİ MÜZİĞE ADAMIŞTI
Eczanesinde kutlamaları kabul eden Nermin Hanım, oğlunun müzik aşkının çocukluk yıllarına dayandığını belirterek, şunları anlattı: "Oyuncakçıya götürdüğümde her çocuk gibi silah, araba almak yerine müzik aletlerini tercih ederdi. İlkokul üçüncü sınıftayken saz kursuna giderek bir enstrüman çalmaya başladı. Beşinci sınıftan itibaren de gitar çaldı. Emre okulda çok başarılı bir öğrenci olmasına rağmen kendini müziğe adamıştı."

13'ÜNDE SÖZ VERDİ 27'DE YAPTI
Nermin Aydın, "Küçükken evimizde Emre yüzünden hiç sağlam kaset olmazdı. Ben Zeki Müren'i çok severdim ama kaseti bir, iki kez dinledikten sonra Emre'nin üzerine kayıt yaptığını görürdük'' şeklinde konuştu. Emre Aydın'ın çocukken bestelediği parçaları kasetlere kaydettiğini belirten annesi oğlunun hayalleriyle ilgili de şunları söyledi: "Ortaokul çağlarında, 'Anne bak göreceksin ben İngiltere'de şarkı söyleyeceğim' diyordu. Ben de 'Tabii anneciğim' diyordum ama hayal kırıklığına uğrar diye de üzülüyordum. Gerçekten de İngiltere'de şarkı söyledi. 13 yaşındaki sözünü 27 yaşında gerçekleştirdi."
Haberin fotoğrafları