kapat
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
Okur Temsilcisi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
9 Kasım 2008, Pazar
Sabah
 
Haberler Spor Günaydın Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Günaydın Cuma Cumartesi Pazar Emlak
 
24 Saat
24 Saat

Fenerbahçe camiası burada

07.11.2008
Kalamış, Fenerbahçeli futbolcular ve yöneticiler için ikinci bir ev görevini üstleniyor. Ali Koç'tan Aziz Yıldırım'a, Semih Şentürk'ten Uğur Boral'a, Alex'ten Roberto Carlos'a kadar her an Fenerbahçe'den bir simaya Kalamış sokaklarında rastlayabilirsiniz.
Fenerbahçeli futbolcuların en çok gittikleri yer Kalamış Chocolate. Öyle ki burada mönüden yemek seçerken garsonlar, "Alex'in favori makarnası, David'in pizzası," gibi tanımlamalarla size yardımcı oluyorlar.
Anelka'nın ardından mönüye giren etli pizza ise Alex ve Roberto Carlos'un da favorisiymiş. Sabah 09.00'da açılan Chocolate, gece 02.00'a kadar açık. Geceleri bar havasına bürünse de kahvaltıda da oldukça iddialı. Pazar günleri açık büfe kahvaltı servis ediliyor. Her şey dahil kahvaltı bedeli 40 YTL. Üstelik bu kahvaltının müdavimleri arasında yine ünlü futbolcular başı çekiyor.
Risottolardan pizzalara, salatalardan kreplere kadar geniş bir mönü seçeneği var.
Ama en çok yoğurt soslu ve etli penne sipariş ediliyormuş. Özellikle Fenerbahçe maçının olduğu günler, Chocolate'ın hınca hınç dolduğunu hatırlatalım ve Kalamış'ın bir diğer popüler mekânı North Shield'a geçelim.
Kalamış'taki North Shield, diğer şubelerden çok daha nezih.
Kadıköy ve civarında çalışanlar, iş çıkışı içki içmek için bu mekâna uğruyor. Burada 30 çeşit bira ve onlarca kokteyl seçeneği var. Yemekler de küçümsenmeyecek kadar iddialı. Dört yıldır açık olan mekânın müdavimleri arasında yabancı kaptanlar ve mürettebat çoğunlukta.
Haberin fotoğrafları