kapat
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
Okur Temsilcisi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
6 Kasım 2008, Perşembe
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Cesedi 7 parçaya ayrılmış şekilde bulundu

Giriş Saati : 06.11.2008 14:22
Güncelleme : 06.11.2008 17:01
Yeni Haber
Kırşehir'de 5 gün önce kaybolduğu öğrenilen 11 yaşındaki kız çocuğunun 7 parçaya ayrılmış cesedi, şehir çöplüğünde bulundu.

Şehir çöplüğünde çalışan işçiler, yedi parçaya ayrılmış kız çocuğuna ait ceset buldular. İşçilerin bildirmeleri üzerine olay yerine gelen güvenlik güçleri, yüzü tanınmayacak bir hale gelmiş kız çocuğunun cesedini incelemeye aldı. Ceset üzerinde cep telefonu, kolye ve bir mağazadan alınmış yazar kasa fişi bulundu.

Kırşehir Devlet Hastanesi morguna kaldırılan cesetle ilgili yapılan incelemede, parçalanmış haldeki cesedin, Cumartesi günü kaybolduğu öğrenilen, Hürriyet İlköğretim Okulunun 5. sınıf öğrencisi Sabire Akçakaya'ya ait olduğu belirlendi.

Boztepe yolu üzerindeki şehir çöplüğündeki ceset parçalarının, özel bir temizlik firmasına ait çöp aracı ile Bağbaşı Mahallesi'nden toplanan çöplerin boşaltıldığı alanda bulunduğu öğrenildi.

Kırşehir'de geçtiğimiz Cumartesi günü bir anda ortadan kaybolan ve bu tarihten itibaren emniyet ekipleri tarafından aranan ve şehir çöplüğünde yedi parçaya ayrılmış olarak bulunan 5. sınıf öğrencisi Sabire Akçakaya'nın ölümüyle ilgili olarak amcasının eşi Yeter Sarıkaya gözaltına alındı. Kırşehir İl Emniyet Müdürü Osman Öztürk, bugün Sabire Akçakaya'nın evinde başlatılan inceleme çalışmalarını bizzat yerinde takip etti. Olayla ilgi gözaltına alınan amcasının eşi Y. Akçakaya'nın sorgusunun devam ettiği bildirildi.

Bu arada bugün küçük Sabire'nin okulunda bugün hüzün vardı. Kırşehir Hürriyet İlköğretim Okulu'nda ilk ders zilinin çalmasıyla sınıfa giren arkadaşları Sabire'nin yokluğunu yüreğinde hissetti. Arkadaşları Sabire'nin sırasına çiçek bıraktı. En yakın arkadaşlarının aralarında olmamasına üzülen sınıf arkadaşları gözyaşlarına hakim olamadı.

Öte Yandan Sabire Akçakaya'nın bulunduğu mahallede de derin bir sessizlik hakim olurken Olay Yeri İnceleme ekipleri burada araştırma yaptı.

AA