kapat
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
Okur Temsilcisi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
3 Kasım 2008, Pazartesi
Sabah
 
Haberler Spor Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Magazin Sağlık Televizyon Yazarlar Kültür Sanat
 
24 Saat
24 Saat
Yağmur Atacan’ın son filmi ‘Avanak Kuzenler’ gişede büyük başarı yakaladı.

Filmin devamını çekeceğiz

02.11.2008
* Bir diğer mutlu haber de şu sıralar vizyondaki Avanak Kuzenler'in gidişatı olsa gerek... Tepkiler genelde güzel. Eleştirenler de oluyor. Filmin mesaj kaygısı yok, daha çok eğlence amacı taşıyan bir iş yaptık. Bu beklentiyle izlenmesi gerekiyor.

* Mutlu musunuz çıkarttığınız işten, yorumunuz nedir? Mutlu olmadığım işlerin arkasında duran birisi değilim. Başta tereddütlerim vardı ama sonunda düşündüğümüzden de iyi oldu. Normal hayatta aramızda var olan yüksek elektriği beyaz perdeye yansıtabildik gibi geliyor bana.

* Filmin en çok hangi sahnesine gülüyorsunuz? Kovadan sarkma sahnelerinde, aramızda yaptığımız anlamsız atışmalara çok güldüm. Hapishane sahnesinde de atmasyon hikayeler anlattığımız bölüm var, o da favori sahnelerimden biri.

* Yakında ikincisinin çekimlerine başlanacağını duyduk... Evet. Hatta 'Acaba biz bu filmi direkt Avanak Kuzenler 1 olarak mı sinemaya versek' dedik. İkincisini, belki üçüncüsünü çekmeyi o kadar isteyerek ve hissederek başladık yani.

* Pınar Hanım beğendi mi filmi? Çok güldü. 'Bu belli bir yaş kitlesi için çok iddialı bir film' diye yorum yaptı. Doğru, çünkü 40 yaşında bir işadamı için yapılmış bir film değil bu. Gençler arasında çok hızlı yayılacak.

BENİ PINAR YARATMADI

* Performansınız 'Pınar Altuğ Yağmur Atacan'ı yarattı' izlenimine bir cevap mı? Pınar'la birlikte olmadan önce 'Sınav' gibi bir filmde oynadım. Onu seyrettikten sonra, eğer hâlâ bu söyleniyorsa ya filmi izlememişlerdir, ya sinemadan anlamıyorlardır. Ya da beni sevmiyorlar demektir. Fakat hepsine saygım var.