kapat
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
Okur Temsilcisi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
3 Kasım 2008, Pazartesi
Sabah
 
Haberler Spor Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Magazin Sağlık Televizyon Yazarlar Kültür Sanat
 
24 Saat
24 Saat

Anoreksiyadan nasıl kurtuldular?

02.11.2008
Bir dönem bir deri bir kemik kalan ünlü yıldızların sağlıklarına nasıl kavuştuğunu merak ediyor musunuz? In Touch dergisi, anoreksiyaya karşı savaş vererek ideal kilolarına kavuşan ünlüleri anlattı ..
Geri Halliwell
Spice
Girls grubunun yıldızı Geri Halliwell, 2000'li yılların başında 34 beden olan vücuduyla sağlığını zorluyordu. Hem anoreksiya hem de bulimia hastalığına tutulan Halliwell, çareyi rehabilitasyon kliniğine yatmakta buldu. Klinikten çıktıktan sonra kilo alan ve hamile kaldıktan sonra tam anlamıyla sağlığına kavuşan Halliwell, "İki yaşındaki kızım Bluebell'e iyi bir örnek olmak istiyorum" diyor.

Nicole Richie
Bundan
üç yıl önce, Malibu'da incecik vücuduyla görüntülenen Richie, herkesi şaşırtmıştı. Yıldız, uzun süre bir hastanede tedavi görerek sağlığına kavuştu. Dokuz aylık kızı Harlow'a hamile kalınca da kilo alan Richie, "Artık sağlıklıyım" diyor.

Anne Hathaway
Ergenlik
döneminde anoreksiyayla savaşan ünlü aktris Anne Hathaway, sağlığına annesinin ilgisi sayesinde kavuştuğunu söylüyor. Şu anda 25 yaşında olan Hathaway, "Kilolarımı takarak kendime işkence etmek istemiyorum" diye konuşuyor.

Mary-Kate Olsen
"Şimdi
kendimi gerçekten bir kadın gibi hissediyorum" diyen 22 yaşındaki ünlü aktris, 18 yaşındayken anoreksiyaya tutuldu. O dönem 43 kilo olan genç yıldız, Cirque Lodge adlı rehabilitasyon kliniğinde altı hafta geçirerek sağlığına kavuştu. Olsen, bu altı haftanın sonunda beş kilo aldı.

Jessica Alba
Dört
ay önce doğum yapmasına rağmen güzel vücuduyla mankenlere taş çıkartan ünlü aktris Jessica Alba, 2000'li yılların başında çok zayıftı. "Ailemde herkes 12 yaşından sonra çok kilo alıyor, ben de onlar gibi olmamak için ağzıma lokma koymuyordum" diyen Alba, sağlığını kaybedince bu sevdasından vazgeçti. Alba, beslenme uzmanlarının denetiminde kilo almaya başladı ve ideal kilosuna kavuştu.
Haberin fotoğrafları