kapat
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
Okur Temsilcisi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
23 Ekim 2008, Perşembe
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat
Selma Çıtlak öldürüldüğünde kızı bir yaşındaydı. Babası ve annesi bu acıya daha fazla dayanamayarak memleketi Görele'ye yerleşmiş.

'Kızımı öldürüp yanına bir de silah koymuşlar' Selma Çıtlak

Güngör KARAKUŞ - Ahu BOZLAR / SABAH
23.10.2008
Perpa'daki öldürülen 5 kişiden biri de kasiyer Selma Çıtlak'dı. Vücuduna isabet eden 8 kurşunla hayatını kaybeden Çıtlak 4 yıllık evli ve bir yaşında kız çocuğu annesiydi. Olaydan 15 yıl sonra eşi Emriye Aycı'yı da yanına alarak memleketi Görele'ye yerleşen 57 yaşındaki baba Nedim Aycı, yıllar geçse de kızının acısını hala yüreğinde hissettiğini söylüyor. Operasyonu gerçekleştirenlerin masum bir aileyi yok ettiklerini söyleyen baba Aycı, "Ayhan Çarkın dahil operasyonu yapanlar bir ailenin yok olmasına vesile olmuşlardır" dedi. Baba Aycı, "Kızım evliydi ve Burcu adında bir yaşında kızı vardı. Eşi Nedim Çıtlak çalışıyordu. Ben o sırada PERPA'ya yakın bir fabrikanın deposunda çalışıyordum. Birgün yanıma geldi çaycıda iş bulduğunu söyledi. Bende nasıl bir yer olduğunu görmek için kızımın yanına gitmiştim. Sık sık kızımın yanına giderek çay içiyordum" dedi. Kızının öldüğünü TV'den öğrendiğini anlatan baba Aycı, "Gayrettepe'de bulunan Emniyet Müdürlüğü'ne gittim. Polislere 'kızım vurulmuş nerede diye' sordum. Kurunun yanın da yaşta yanar diyerek beni gönderdiler" diye konuştu.

TEHDİT TELEFONU
Kızının karıncadan dahi korktuğunu söyleyen baba Aycı, "Silahı olmayan bir kişiye tabanca vermişler. Ekmek parası uğruna öldü. Mahkeme 7 yıl sürdü sonuç çıkmadı. Kimse bana kızımın suçunu ispat edemedi. Kızımı defnettikten kısa bir süre sonra tehdit telefonları almaya başladım. Oğlunu ve kızını seviyorsan açtığın davadan vazgeç dediler. Telefonla telsiz sesleri geliyordu" dedi. Torunları Burcu'nun kundakta öksüz kaldığını ifade eden baba Ayca, "Damadım ve torunum İstanbul'da oturuyor. Burcu İmam Hatip'ten mezun oldu. 15 yıldır doğru dürüst uyku uyuyamıyorum" diye konuştu.
Haberin fotoğrafları