kapat
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
Okur Temsilcisi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
23 Ekim 2008, Perşembe
Sabah
 
Haberler Spor Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Magazin Sağlık Televizyon Yazarlar Kültür Sanat
 
24 Saat
24 Saat
36 beden olmasına rağmen vücudundan memnun olmayan Aniston, bu yaz bacak ve bel bölgesindeki fazla yağları aldırdı. Aniston'ın ağustos ayında bu işlemleri yaptırdığı söyleniyor.

Jennifer ayrılığın acısını vücudundan çıkartıyor

22.10.2008
Özel hayatında istediği mutluluğu yakalayamayan Jennifer Aniston, şu sıralar vücuduna takmış durumda. Ünlü aktris, 36 beden olmasına rağmen yaptırdığı liposuction operasyonlarıyla herkesi şaşırtıyor..
Jennifer Aniston, şöhretle tanıştığı ilk yıllardan itibaren Hollywood'un en güzel ve en fit vücutlu kadınlarından biri olarak kabul ediliyor. 39 yaşındaki ünlü aktris, güzelliğiyle yıllara meydan okuyor ve zaman geçtikçe daha da iyi görünüyor. Ancak anlaşılan o ki; bu gerçekler Aniston'a yetmiyor. Son olarak rockçu sevgilisi John Mayer tarafından beklenmedik bir şekilde terk edilen ve mutlu bir ilişkiyi bir türlü yakalayamayan Aniston, kafayı vücuduna takmışa benziyor. Kendisinden yaşça küçük olan eski sevgilisi Mayer için birçok estetik operasyon yaptıran Aniston, ilişkisi bitmesine rağmen bıçak altına yatmaktan vazgeçmiyor.

*JENNİFER ANİSTON FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

5 BİN DOLAR ÖDEMİŞ
Geçtiğimiz günlerde Mayer'in doğum günü için tekrar ünlü rockçıyla biraraya gelen Aniston, son haftalarda yaptırdığı bir dizi estetik operasyonla dikkat çekti. 36 beden olmasına rağmen vücudundan yağ aldırmayı tercih eden ünlü aktrisin son olarak bel bölgesindeki yağları aldırdığı söyleniyor. Bu işlem için 5 bin dolar ödediği söylenen Aniston, iddiaları kabul etmese de, ona yakın kaynaklar bu haberleri doğruluyor. Aniston'ın yaptırdığı işleme LipoDissolve deniliyor. Bu işlemde karın, bacak, boyun, kol veya çenede bulunan istenmeyen yağlar doktorun bu bölgelere enjekte ettiği özel bir maddeyle dağıtılıyor. Ardından fazla yağlar alınıyor. İyileşme süreci çok kısa olduğu için bu yöntem Amerika'da çok tercih ediliyor.
Haberin fotoğrafları