kapat
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
Okur Temsilcisi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
23 Ekim 2008, Perşembe
Sabah
 
Haberler Spor Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Magazin Sağlık Televizyon Yazarlar Kültür Sanat
 
24 Saat
24 Saat
Pelin Batu Murat Evgin

Pelin Batu Evgin için 50'li yıllara döndü!

İLKER GEZİCİ - MAGAZİN
22.10.2008
Pelin Batu, Murat Evgin'in 'Mektup' adlı şarkısının klibinde rol aldı. Batu; Sirkeci'deki tarihi postanede çekilen klipte, 1950'li yılları yansıtan kostümler giydi.....
Ünlü şarkıcı Erol Evgin'in oğlu Murat Evgin 'Bambaşka Şehir' adlı albümünde yer alan 'Mektup' adlı parçasına klip çekti. Yönetmenliğini Varol Şahin'in üstlendiği klipte, genç şarkıcıya ünlü oyuncu Pelin Batu eşlik etti. İkili, önceki gün Beyoğlu'ndaki Jazzstop adlı mekanda biraraya gelerek, önümüzdeki hafta gösterilmeye başlanacak olan klibi herkesten önce birlikte izledi.

*PELİN BATU FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...


İLK KLİP DENEYİMİ!
Sirkeci'deki tarihi postane binasında yaklaşık 20 saatte çekilen klip için 1950'li yılların kıyafetleriyle kamera karşısına geçen Pelin Batu, bu ilk klip deneyiminin çok hoşuna gittiğini söyledi ve ekledi: "Kısa film tadında bir klip oldu. Müzikle sinemanın birleşmesi çok güzel. İlk klibim olduğu için çok heyecanlandım ama içime sindi. Benim geçmişe her zaman sempatim var. Bu şarkının sözleri beni çok etkiledi. Mektup da benim için çok önemli çünkü insan mektupla kendisini çok daha iyi ifade ediyor. SMS ve e-mail'ler, bana güvenilir gelmiyor. Sanki başkaları da onları okuyor. Telefonların dinlenmesinden de rahatsızım."

SAF YÜZÜ İÇİN SEÇİLDİ
Murat Evgin ise, 20 PTT çalışanının da klipte figüran olarak görev aldığını söyledi ve şöyle devam etti: "Mektup, geçmişi anlatan en romantik iletişim aracı. Şimdi mektubun yerini cep telefonundan gönderilen mesajlar ve elektronik posta aldı. Biz, insanların sadece birbirlerinden mektup sayesinde haber alabildiği eski yılları anlatalım istedik. PTT'nin 168. yıl kutlamaları için de kullanılacak bu klipte, doğal ve saf bir yüzü olduğu için Pelin Batu'ya da yer verdik."