kapat
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
Okur Temsilcisi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
18 Ekim 2008, Cumartesi
Sabah
 
Haberler Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Çizerler
Sabah Günaydın Cuma Cumartesi Pazar
 
24 Saat
24 Saat
Günaydın  
ELVAN DEMİRKAN

Hollywood'da büyük bir skandal açığı var!

Amerika'da şu aralar büyük stres yaşandığını okuyor, izliyorsunuzdur. Yaklaşık iki yıldır realite şov gibi süren başkanlık yarışının son haftalarına girerken, heyecan ve stres iyice tırmandı. Ekonomide devrin en büyük krizi yaşanıyor. Wall Street'in bütçe açığından dikkati dağıtmak için dedikoduya en ihtiyaç duyulan şu dönemde, Hollywood'da skandal açığı var.

YENİ AVLAR ARANIYOR
Birkaç haftadır magazin sayfalarına bakıyorum; şöyle doğru dürüst dikkatimizi dağıtacak hiçbir Hollywood skandalı yok ortada. Britney Spears kendini toparladığından bu yana, kendisini takip eden 100 kişilik paparazzi ordusu başka 'av'lar arıyorlar. Tabloid dergilerinin kapakları, çocuklarını kucaklarında taşıyan veya anne adayı olan ünlülerle dolu... En büyük haberler de; 'Courtney Cox botokstan nefret ediyormuş' veya 'Eva Longoria sıfır beden elbise giyiyormuş'dan öteye gitmiyor. Bu hafta boşanacaklarını ilan eden Madonna ve Guy Ritchie bile; Paul McCartney ve Heather Mill'in olaylı boşanma davalarının aksine, yılbaşına kadar sessiz sedasız, mahkemelere bile düşmeden bu işi bitirmeyi planlıyorlarmış.

ÜNLÜLER DRAMI BIRAKTI
Global ve ekonomik krizde dikkatimizi dağıtmamız için inişi çıkışı yüksek gizli evlilikler, bunalıma giren ünlüler, ortalığı birbirine katan boşanmalar nerede? Yoksa ünlüler küçük duygusal dünyalarının dramından burunlarını çıkartıp, dünyanın gidişatını değiştirecek daha büyük sebepleri mi fark etmeye başladı? Bu hafta Obama'ya desteğini açıklayan ünlülere Justin Timberlake, Jessica Biel, Shakira, Tina Fay, Alec Baldwin ve Angelina Jolie eklendi. Jolie, Alman Vanity Fair dergisine, "Obama'nın çocuklarım için iyi bir başkan olacağına inanıyorum" demiş.

SEKSİ ANNELER
Hollywood annelerinden bahsederken; Katie Holmes, Jessica Alba, Kate Hudson, Reese Witherspoon, Angelina Jolie gibi anneler her yerde çocuklarını kucaklarında taşırken resimleniyor. Hiçbirinde, anne olmanın getirdiği o hafif yorgun yüzden eser yok. Tersine, anne olarak güzellik sembolü olmaktan vazgeçmediklerini gösteriyorlar. Tabii işleri kilo verip, güzel görünmek olan bu kadınlar; 24 saat özel beslenme uzmanları ve spor hocalarıyla çalıştıkları için tipik anne kriterine girmiyor ama şu da bir gerçek ki; annelik kavramı artık değişti.

ÖDÜN VERMİYORLAR!
Artık anne olmak, genç ve güzel olmaktan ödün vermek anlamına gelmiyor. Şu aralar anne olmak demek; kendin gibi değil, kızın gibi görünmek veya 'Sex and the City' kadınlarına benzer görünmek gibi bir şey... 'Belli bir yaşa gelmiş kadın, seksiliğinden ve güzelliğinden kaybeder' klişesinin artık geçerli olmadığı kesin... Bana gelince; hayatın 20'lerimde düşlediğim masal, 30'larımda yaşadığım kabus olmadığını anladıktan sonra, 43 yaşımda bir anne olarak kendimi hiç hissetmediğim kadar güzel hissediyorum. Sırrım; problemli yaşamaya takılıp kalmış, negatif enerji veren insanlardan uzak durmayı öğrenmiş olmam ve yaptığım işten zevk almam...