kapat
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
Okur Temsilcisi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
18 Ekim 2008, Cumartesi
Sabah
 
Haberler Spor Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Magazin Sağlık Televizyon Yazarlar Kültür Sanat
 
24 Saat
24 Saat
Bergüzar Korel

Nejat yardımsever Bergüzar güzel ve çalışkandı!

Bülent İpek/MAGAZİN
16.10.2008
Mimar Sinan Üniversitesi Tiyatro Bölümü'nün başkanı Zeliha Berksoy, bugün birbirinden ünlü olan oyuncu öğrencilerinin, okul yıllarındaki hallerini anlattı..
Dizi sektöründe boy gösteren birçok ünlü oyuncunun eğitim aldığı Mimar Sinan Üniversitesi Tiyatro Bölümü'nün kurucu üyesi ve başkanı Zeliha Berksoy, mezun ettiği öğrencilerine dair çarpıcı açıklamalarda bulundu. Nejat İşler'in okul yıllarında son derece sakin bir kişiliğe sahip olduğunu belirten Berksoy, "Nejat, arkadaşlarının tüm sorunlarına koşuştururdu. Hem okudu, hem çalıştı. Okuldan çok iyi dereceyle mezun oldu" dedi.

*BERGÜZAR KOREL FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

TİYATRO DA YAPAR!
En popüler öğrencilerinden Bergüzar Korel'in ise işini sebatla yapan, çok çalışkan bir kız olduğunu belirten Berksoy, ekledi: "Bazıları için güzellik dezavantaj olabilir ama Bergüzar güzelliğine yenik düşen bir kız değildi. Kendisi okuldan henüz yeni mezun oldu. Bence ileride tiyatro da yapacaktır." Berksoy, diğer meşhur öğrencileri için ise şu açıklamalarda bulundu:

BESTE KARINCA!
"Timuçin Esen, duyarlılığı son derece yüksek ve çok yetenekli bir gençti. Sahne için elinden gelen her şeyi yapardı. Beste Bereket ise, okuldayken karınca gibi bir kızdı. Hâlâ da öyle. Beste, çok meraklı ve araştırmacıdır. Okuldan çok iyi derece ile mezun oldu. Bir gün, beni Almanya'dan aradı. Derslerde anlattığım bir oyunu orada izlemiş. Bana 'İyi ki sizin öğrenciniz olmuşuz. İyi ki bize bu oyundan bahsetmişsiniz' dedi."
Haberin fotoğrafları