kapat
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
Okur Temsilcisi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
18 Ekim 2008, Cumartesi
Sabah
 
Haberler Spor Günaydın Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Günaydın Cuma Cumartesi Pazar Emlak
 
24 Saat
24 Saat

Yaşam kılavuzu

17.10.2008
Estetik ve konfor bir arada
Kimileri ayakkabıda ille de rahatlığa önem verirken kimileri de estetikten ödün vermez. Tabii hem rahat hem de şık bir ayakkabı bulmak da mümkün. AK Anne Klein'ın sonbahar-kış 08/09 koleksiyonundaki esnek, dayanıklı ayakkabı modelleri şıklığıyla da dikkat çekiyor. Ayakkabı tabanlarında kullanılan I-flex teknolojisi ile diğer ayakkabı markalarından ayrılan AK Anne Klein, 90 derece bükülebilen tabanlar ile ister abiyede ister günlük giyimde rahatlık sağlıyor.

Çocuksu mu seksi mi?
İç giyimin önde gelen markalarından La Senza'nın yeni koleksiyonunda her zevke yönelik modeller bulmak mümkün. Kişiye özel tasarım sutyenler, çeşitli model ve renklerde sunuluyor. Lola&Coco genç koleksiyonundaki 'karıştır yarat' parçalar ve aksesuarlar çeşitliliğiyle dikkat çekiyor. Rahatlığıyla iddialı koyu mor tondaki So FreeTM sutyen veya uçuk pembe tondaki seksi modellerden birini seçebilirsiniz. Bu sezon safari desenlerinin yine moda olduğunu da unutmayın.

Feminen detaylar
Park Bravo'nun sonbahar-kış 08/09 koleksiyonu, feminen detayların hakim olduğu bir çizgiye sahip. Koleksiyonu oluşturan parçalarda kullanılan hafif ipekli yünlüler, ipek krep, dantel, tweed, saten, emprime şifonlar ile, kullanışlı ipek-kaşmir karışımlı trikolar zengin bir renk çeşitliliğine sahip. Mandalina turuncusu, hardal sarısı, safir mavisi, yosun yeşili, buğulu gri, mürdüm tonları ve natürel kahve tonlarının ağırlıkta olduğu kombinlerde doğadan ilham alan deforme ağaç, yaprak ve dal figürlerinin izleri yer alıyor.

Sezonun makyaj trendleri
Bu sezon makyajdaki fokus noktasını gözler ve dudaklar oluşturuyor. Inglot profesyonel makyaj uzmanları, metalik, bronz, mürdüm ve vişne çürüğü tonlarının yoğun olarak kullanıldığı sezon makyajının en önemli püf noktalarının; duru ve mat bir ten, şeftali veya gül kurusu allık ile renklendirilmiş yanaklar, bronz ve aydınlatıcı pudralar ile şekillendirilmiş yüz hatları olduğunu söylüyor. Tırnaklarda ise mor ve vişne çürüğü rengi bu sezonun gözdesi...
Haberin fotoğrafları