kapat
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
Okur Temsilcisi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
10 Ekim 2008, Cuma
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Kız kardeşlerin seks şantajı davası

Ali EYCE-İZMİR/SABAH
Giriş Saati : 10.10.2008 14:28
Güncelleme : 10.10.2008 16:40
Yeni Haber
Alanya'da turizm işletmeciliği yapan 33 yaşındaki İzmirli Meral L'nin, sevgilisiyle sevişme görüntülerini ele geçirip genç kadına şantaj yaptıkları iddiasıyla haklarında 3 yıla kadar hapis cezası temiyle dava açılan ablası Gülay Ö. eniştesi Melih Ö. ve yeğeni kız yeğeni S. M.'nin yargılanmasına başlandı. İzmir 2. Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen davanın ilk duruşmasına sanıkların katılmazken, mağdur Meral L. hazır bulundu. Duruşmanın başında sanık ve şikayetçinin avukatları gizlilik kararı alınmasını istedi. Ancak mahkeme başkanı bu talebi kabul etmedi.

SEVGİLİM ÇEKMİŞTİ, YEĞENİM KOPYALAMIŞ

Şikayet dilekçesinde görüntülerin gizlice kaydedildiğini öne süren ancak daha sonra Cumhuriyet Savcısına ifade verirken, görüntülerin kendi rızasıyla sevgilisi tarafından çekildiğini, misafirliğe gelen yeğeninin de videoyu ödünç almasıyla kopyalandığını söyleyen Meral L, duruşmada yaşananları detayıyla anlattı. Yeğeni S.M.'nin özel görüntülerimi ele geçirip, anne ve babasına verdiğini belirten Meral S., "Ablam ve eniştem 18 bin Euro borçlarını silmem ve yeniden 45 bin Euro para vermem için bana şantaj yaptılar. Bana şantaj haberini de diğer ablam olan Şenay L. ile gönderdiler. Hatta CD'yi diğer ablam Şenay L.'ye de izletmişler. Şenal ablam CD'yi almak isteyince onu da hırpalamışlar. Ben bunları Senal L. ablamdan öğrendim ve şikayetçi oldum. Zaten arama yapıldığında da Şenay ablamın evinde ve diğerlerinde 3 adet kopyalanmış CD bulundu. Sanıklardan şikayetçiyim" dedi.

Duruşmada tanıklık olarak dinlenen diğer abla Şenay L ise daha önce verdiği ifadeyi tehdit altında alındığını öne sürerek reddetti.

Mahkeme, CD'lerinin incelenmesi için bilirkişi heyeti oluşturulmasına ve bu konuda mahkemeye bir rapor sunulmasının istenmesine karar vererek duruşmayı erteledi