kapat
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
Okur Temsilcisi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
9 Ekim 2008, Perşembe
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Haber turu

08.10.2008
"UFO'lar 61 yıldır geliyor"
UFO Data Magazin isimli internet sitesinin editörü Philip Mantis'ten ilginç iddia: "UFO'lar 61 yıldır dünyayı ziyaret ediyor." Mantis, UFO'lar hakkında bildiği herşeyi bu ay İngiltere'nin Leeds kentinde vereceği bir konferansta açıklayacağını belirtti. Mantis, "UFO'ların dünyamıza gelip gittiklerini ispatlayacağım" dedi.
DIŞ HABERLER

Kadının sesi doğurganken çok çıkıyor
Kaliforniya Üniversitesi (UCLA) tarafından yapılan bir araştırmaya göre kadınlar doğurgan oldukları dönemde daha yüksek sesle konuşuyor. Dr. Greg Brant başkanlığında yapılan araştırmaya 69 kadın katıldı. Doktor deneklere söylettiği "Ben bu üniversitenin öğrencisiyim" cümlesini adet dönemlerinde ve adet dönemini takip eden 14'üncü günde (bilimsel olarak kadının en doğurgan olduğu gün) kaydetti. Ses analizinde deneklerin her birinin doğurgan olduğu dönemde daha yüksek sesle konuştuğu tespit edildi.
DIŞ HABERLER

Kanserlinin sağlığını da çaldılar
Kalıcı Konutlar Yenikent 11. Bölge'de eve giren hırsız, ziynet eşyalarının yanı sıra kolon kanseri hastası Ersoy Atar'ın kullandığı ağrı kesici cihazın kablolu kumandasını çaldı. Jandarmaya haber veren ev sahibi Atar, cihazının kumandasının bulunmasını istedi. Ağrı kesici cihazın kablolu kumandası olmadan işe yaramadığını kaydeden Atar, "Cihazı kullanamayınca tedavim yapılamıyor. Yenisinin fiyatı 3 bin 500 YTL, alacak param yok. Hırsızlara sesleniyorum, insafa gelin, çaldığınız cihazın kumandasını bir yere bırakın'' diye konuştu.
AA