kapat
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
Okur Temsilcisi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
9 Ekim 2008, Perşembe
Sabah
 
Haberler Spor Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Magazin Sağlık Televizyon Yazarlar Kültür Sanat
 
24 Saat
24 Saat
Justin Timberlake - Britney Spears

Kariyerinden sonra Justin'i de geri kazanıyor!

08.10.2008
Sağlığını ve kariyerini geri kazanmak için harekete geçen Britney Spears, eski aşkı Justin Timberlake ile de yeniden görüşmeye başladı. İkilinin aşkı, her an yeniden alevlenebilir.....
Eşi Kevin Federline'dan boşanırken ve çocuklarının velayetini üzerine almaya çalışırken depresyona giren ünlü şarkıcı Britney Spears, son 7 aydır yavaş ama emin adımlarla hayata geri dönüyor. Psikolojik tedavi gören Spears, bir yandan da hızla zayıflıyor. Kendine güvenini geri kazanan ünlü yıldız, bir fitness kaseti ve yeni bir albüm çıkarmaya da hazırlanıyor.

*BRITNEY SPEARS FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...


*JUSTIN TIMBERLAKE FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

Ateş ve barut gibiler
Spears'ın, geri kazanmak için mücadele ettiği şeyler arasında sadece sağlığı ve kariyeri yok. Güzel şarkıcı, bir süredir uzun soluklu bir aşk yaşadıktan sonra 2002 yılında ayrıldığı eski sevgilisi Justin Timberlake ile de yeniden görüşüyor. Britney yeni albümünde düet yapacakları için görüştüğünü söylese de, ikilinin bazı dostları, "Onlar ateş ve barut gibi. Bunu bildikleri için yıllarca birbirlerinden uzak durdular. Artık görüştüklerine göre, aşkları yeniden alevlenebilir" diyor.

Şimdilik arkadaşlar!
Ancak Spears'ın tek amacının; Timberlake'in desteğiyle kariyerinde bir sıçrama yaratmak olduğunu söyleyenler de var. Bu tezi savunanlar, "Justin'in, Jessica Biel ile çok mutlu bir beraberliği var. Britney ile arkadaşlıktan fazlasını istemez" diyor. Ancak Spears'ın her aklına koyduğunu alması, ikilinin sadece arkadaş olduklarına inananlarda bile ileriye yönelik bazı şüpheler uyandırıyor.
Haberin fotoğrafları