kapat
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
Okur Temsilcisi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
9 Ekim 2008, Perşembe
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Bu nasıl baba! Oğluma para için kıydı...

Müslim SARIYAR - SABAH
09.10.2008
Babası tarafından, mal varlığı ve nafaka meselesi yüzünden öldürtüldüğü iddia edilen Fatih Asilsoy'un annesi: O adama en ağır ceza verilsin..
İstanbul Florya'da önceki gece babası Osman Asilsoy tarafından öldürtüldüğü iddia edilen 23 yaşındaki Fatih Asilsoy'un annesi Kamile Asilsoy isyan etti: "O adamın en ağır cezaya çarptırılmasını istiyorum." Annesinden boşanmak isteyen babasına, "Mal varlığının yarısını ve 5 bin YTL nafaka vermesi için" baskı yaptığı, bu yüzden de evinin garajında babası Osman Asilsoy ve adamlarınca öldürtüldüğü öne sürülen Fatih'in annesi SABAH'a konuştu. Yaklaşık 5 ay önce Silivri'deki evlerine gittiğinde eşi Osman Asilsoy'u bir kadınla yakaladığını, eşinin o olayın ardından boşanma davası açtığını belirtti. Asilsoy, Fatih'in babasına "Annemi boşayamazson, onu aldatmayacaktın" diye karşı çıktığını da anlattı.

ÜÇ KİŞİ TUTUKLANDI
Anne Asilsoy, cinayet gecesini ise şöyle anlattı: "Kardeşimin evindeydik. Fatih beni eve bırakarak Yeşilköy'de bir kafeteryaya arkadaşlarının yanına gideceğini söyleyerek evden çıktı. Gece Osman ve yanında bulunan 3 kişi gelerek evimin garajına giriyorlar. Oğlum saat 02.45 sıralarında da aracını garaja çekiyor. Araçtan indiğinde Ellerini bağlıyorlar, ağzını kapatıp bıçaklayarak öldürüyorlar. Osman'a oğlum Fatih hakkında bilgi veren de sürekli ekmeğimi paylaştığım, kapıcı Veysel. Osman ve yanındakiler gelerek oğlumu yaralıyorlar. Ardından da hastaneye götürüp kan veriyorlar. Oğlumu para için öldürdü. En ağır cezaya çarptırılmasını istiyorum." Bu arada Fatih Asilsoy, dün Topkapı Mezarlığı'nda toprağa verildi. Florya Camisi'ndeki cenazeye cinayetle ilgili gözaltına alınan zanlılardan birinin yakını olduğu öğrenilen bir kadın da katıldı. Kadınla cemaat arasında sert tartışmalar yaşandı. Zanlılardan, Osman Asilsoy, İsmail Işıkoğlu ve Hasan Oruç tutuklandı. Abdullah Oruç ve Veysel Onur tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
Haberin fotoğrafları