kapat
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
Okur Temsilcisi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
9 Ekim 2008, Perşembe
Sabah
 
Haberler Spor Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Magazin Sağlık Televizyon Yazarlar Kültür Sanat
 
24 Saat
24 Saat

Bebeğinizin güzelliği için organik ürün en iyisi!

07.10.2008
Kendi güzelliğinden çok bebeğinin güzelliğini düşünen annelere duyurulur! Artık sadece büyükler için değil, miniklere de organik temelli kozmetik ürünler bulunabiliyor. Ürünlerde zararlı madde yok, risk yok!..
Kadınlar hatırı sayılır bir zamandır organik temelli kozmetik ürünleri kullanarak güzelliklerini garanti altına alıyor. Şimdi artık çocuklar için de güvenilir, risk taşımayan, sağlığı koruyan organik ürünler var. Ve bu ürünler artık Türkiye'de de rahatlıkla bulunuyor. Bilindiği gibi pek çok bebek bakım ürünü çekici isimlere sahiptir ve güzel kokarlar. Çoğu zaman renkleri ve vaat ettikleri ile güven verirler. Ancak tüm bu güzel görünümün arkasında ciddi bir tehlike yatıyor olabilir. Çünkü bu tür ürünlerin bazıları, bebeklerin sağlığını ciddi anlamda tehdit edebiliyor. Örneğin bebekler için üretilen kozmetik ürünlerin içeriğindeki birtakım etken maddeler, ileride çocuğunuzun sağlığını ciddi oranda tehdit edebiliyor.

ŞAMPUAN BİLE TEHLİKELİ
Bu nedenle uzmanlar, organik ve doğal içeriğe sahip bebek bakım ürünlerinin tercih edilmesi gerektiğini belirtiyor. Özellikle; paraben, gluten, propylene glycol ve SLS gibi bebeğin cildi ve bağışıklık sistemi üzerinde risk oluşturan etken maddeleri içermeyen ürünlerin tercih edilmesi çok önemli. Türkiye'ye yeni gelen ve sadece eczanelerde satılan Nature's Baby Organics ürünleri de, bebekler için riskli maddeler içermiyor. Saç ve vücut şampuanı, saç kremi, vücut nemlendiricisi, pişik kremi, masaj yağı, ferahlatıcı sprey, deodorant ve pudradan oluşan bu ürünler; tamamen doğal içerikleri sayesinde, bebeklerin cildi için güven sağlıyor.